Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romania, in fata unei performante extraordinare: Ovidiu Ionescu se lupta, diseara, pentru un aur istoric la tenis de masa

Adevărul Adevărul,
Romania, in fata unei performante extraordinare: Ovidiu Ionescu se lupta, diseara, pentru un aur istoric la tenis de masa

Campionatele Europene de tenis de masa sunt in desfasurare la Alicante Spania), iar pentru Romania urmeaza cele mai mari emotii. continuă pe Adevărul

Romania, in fata unei performante extraordinare: Ovidiu Ionescu a luptat pentru un aur istoric la tenis de masa

Campionatele Europene de tenis de masa sunt in desfasurare la Alicante Spania), iar pentru Romania urmeaza cele mai mari emotii.

Performanta la tenis de masa! Ovidiu Ionescu a obtinut argintul dupa sase decenii de la ultima clasare de pe locul doi

Performanta fantastica pentru tenisul de masa masculin din Romania obtinuta de Ovidiu Ionescu! Dupa aproape sase decenii de la argintul din 1960 al lui Radu Negulescu, sportivul a obtinut un nou argint.

CE Tenis de masa: Ovidiu Ionescu a cstigat medalia de argint

Ovidiu Ionescu a obtinut medalia de argint la Campionatele Europene de tenis de masa de la Alicante, dupa ce a pierdut, duminica, finala cu germanul Timo Boll, scor 1-4 11-6, 7-11, 9-11, 6-11, 5-11).

Performanta uriasa! Ovidiu Ionescu este in finala Campionatului European de tenis de masa

Ovidiu Ionescu va juca duminica seara, de la 19:30 ora Romaniei, finala Campionatului European de tenis de masa, in proba individuala masculina, impotriva legendarului Timo Boll 37 de ani), numarul unu in.

CE Tenis de masa: Ovidiu Ionescu s-a calificat n finala competitiei, unde l va ntlni pe Timo Boll pentru medalia de aur

Ovidiu Ionescu s-a calificat in finala Campionatelor Europene de tenis de masa de la Alicante, dupa ce a trecut in semifinale de suedezul Kristian Karlsson, scor 4-1 12-10, 11-6, 3-11, 11-9, 11-9). in finala din aceasta seara, Ionescu il va intalni pe germanul Timo Boll campion european la simplu masculin de sase ori), care l-a invins in semifinale pe compatriotul sau Patrick Franziska, scor 4-3.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )