Libnet.ro
UNICEF

16:15

VIDEO Liga Natiunilor: Spania s-a impus n Anglia, scor 2-1 (Rezultatele de smbata)

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Liga Natiunilor: Spania s-a impus n Anglia, scor 2-1 (Rezultatele de smbata)

Spania a castigat partida disputata in deplasare, sambata, cu Anglia, scor 2-1, intr-un meci din Seria A a Ligii Natiunilor, Grupa 4. Anglia a marcat prima, insa Spania a reusit sa intoarca scorul inainte de pauza. continuă pe Hotnews

VIDEO Liga Natiunilor: Germania Franta, scor 0-0, n Seria A (Rezultatele de joi)

Reprezentativele Germaniei si Frantei au remizat, scor 0-0, joi, in capul de afis al primei etape a Ligii Natiunilor. Cea mai spectaculoasa partida a serii a fost cea dintre Tara Galilor si Irlanda, scor 4-1.

VIDEO Liga Natiunilor: Germania Franta, scor 0-0, n capul de afis al zilei (Rezultatele de joi)

Reprezentativele Germaniei si Frantei au remizat, scor 0-0, joi, in capul de afis al primei etape a Ligii Natiunilor. Cea mai spectaculoasa partida a serii a fost cea dintre Tara Galilor si Irlanda, scor 4-1.

Anglia - Spania, derby-ul zilei in Liga Natiunilor

Doua dintre echipele care au participat la Cupa Mondiala din acest an se infrunta in prima etapa din Liga Natiunilor, noua competitie organizata de UEFA.

ROMANIA - MUNTENEGRU LIVE in LIGA NATIUNILOR. ONLINE STREAM ProTV - VIDEO

ROMANIA - MUNTENEGRU LIVE in LIGA NATIUNILOR. ONLINE STREAM ProTV - VIDEO. Echipa nationala de fotbal a Romaniei intalneste, la 7 septembrie, de la ora 21,45, la Ploiesti, selectionata Muntenegrului, in .

MACEL in Liga Natiunilor! Nationala ISLANDEI a fost umilita!E MECIUL ANULUI

Partida dintre Elvetia si Islanda s-a terminat 6-0 in Grupa a doua a Ligii A din Liga Natiunilor. Scorul a fost deschis de Zuber, in minutul 13, dar scorul primei reprize a fost stabilit de Zakaria, in minutul 2.

Echipa probabila a Romaniei la debutul in Liga Natiunilor

Romania intalneste Muntenegru, vineri seara, in primul meci din Liga Natiunilor.

Italia - Polonia, socul serii in Liga Natiunilor. Programul complet al meciurilor

A doua seara de Liga Natiunilor o aduce in prim plan pe Italia, fosta campioana mondiala si marea absenta de la Cupa Mondiala din acest an.

LIVE Romania - Muntenegru in Liga Natiunilor (21:45)

Romania debutaeza, vineri seara, in Liga Natiunilor pe teren propriu, la Ploiesti, contra nationalei statului Muntenegru. Partida e live text in aceasta pagina de la ora 21:45.

LIVE Romania - Muntenegru in Liga Natiunilor

Romania debuteaza, vineri seara, in Liga Natiunilor pe teren propriu, la Ploiesti, contra nationalei statului Muntenegru. Partida e live text in aceasta pagina de la ora 21:45.

Asa am trait Romania - Muntenegru in Liga Natiunilor

Romania a debutat, vineri seara, in Liga Natiunilor pe teren propriu, la Ploiesti, contra nationalei statului Muntenegru. Partida a fostlive text in aceasta pagina de la ora 21:45.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2754 seconds )