Libnet.ro
UNICEF

17:46

VIDEO Rezultat incredibil in Liga Natiunilor: Spania - Croatia 6-0. Cum a fost posibil masacrul de la Elche

Adevărul Adevărul,
VIDEO Rezultat incredibil in Liga Natiunilor: Spania - Croatia 6-0. Cum a fost posibil masacrul de la Elche

Nationala antrenata de Luis Enrique a castigat cu 6-0 partida in fata viceampioanei mondiale, cea mai severa infrangere din istoria nationalei croate. continuă pe Adevărul

Rezultat bomba in Liga Natiunilor: Spania a umilit vicecampioana mondiala Croatia

Intrun meci disputat la Elche, in Liga Natiunilor, Spania s-a distrat cu vicecampioana mondiala Croatia, de la care nu au lipsit vedete precum Modrici, Rakitici sau Perisici.

Nationala Romaniei scoate un rezultat mare in Liga Natiunilor: 2-2 cu Serbia, la Belgrad

Romania a reusit un rezultat de egalitate la Belgrad in fata unei echipe net superioare a Serbiei. Stanciu si Tucudean au punctat pentru tricolori.

VIDEO Liga Natiunilor: Spania s-a impus n Anglia, scor 2-1 (Rezultatele de smbata)

Spania a castigat partida disputata in deplasare, sambata, cu Anglia, scor 2-1, intr-un meci din Seria A a Ligii Natiunilor, Grupa 4. Anglia a marcat prima, insa Spania a reusit sa intoarca scorul inainte de pauza.

Spania demoleaza Croatia in Liga Natiunilor

Rezultat neverosimil inregistrat, marti seara, in Liga A din Liga Natiunilor intre Spania si Croatia.

Spania - Croatia, derby-ul zilei in Liga Natiunilor

Cel mai asteptat meci al zilei de marti in Liga Natiunilor le aduce fata in fata pe Spania si Croatia, doua dintre echipele de top ale fotbalului european.

Romania obtine un egal muncit cu Serbia. Respiram in Liga Natiunilor

Nationala Romaniei a terminat la egalitate, scor 2-2, in deplasare cu Serbia, luni seara, intr-un meci disputat in etapa secunda din Liga Natiunilor. Tricolorii au fost condusi de doua ori si de fiecare data au revenit pe tabela, pentru a incheia meciul intr-o ofensiva totala. Nu mult a lipsit sa dam lovitura la Belgrad prin Mitrita in prelungirile partidei.

Remiza pentru Romania impotriva Serbiei in al doilea meci din Liga Natiunilor

A doua remiza pentru Romania in Liga Natiunilor! Tricolorii au incheiat luni seara la egalitate, 2-2, cu Serbia in meciul disputat in deplasare la Belgrad. Sarbii au deschis scorul in minutul 26 al meciului .

Programul zilei in Liga Natiunilor. Portugalia - Italia, capul de afis

Liga Natiunilor continua luni seara cu alte meciuri din faza etapei a doua a intrecerii pe care UEFA a imaginat-o drept inlocuitoare pentru clasicele meciuri amicale.

Franta a invins Olanda cu 2-1 in Liga Natiunilor. Cum au onorat fanii campioana mondiala

Franta a invins, duminica, pe Stade de France, cu scorul de 2-1 1-0), reprezentativa Olandei, in Grupa 1 a Ligii A din Liga Natiunilor. Acesta a fost primul meci al francezilor in fata propriilor suporteri dupa ce au devenit campioni mondiali, in Rusia.

Franta invinge Olanda in Liga Natiunilor. Rezultatele de duminica

La primul meci pe teren propriu dupa castigarea titlului mondial in vara acestui an, nationala Frantei a invins Olanda intr-un meci din Liga Natiunilor.

ştiri din Sport

actualitate, 17:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )