Libnet.ro
UNICEF

01:05

WTA Madrid: Irina Bara si Mihaela Buzarnescu s-au calificat in turul doi al probei de dublu

Hotnews Hotnews,
 WTA Madrid: Irina Bara si Mihaela Buzarnescu s-au calificat in turul doi al probei de dublu

Cuplul Irina Bara/Mihaela Buzarnescu a invins, cu scorul 3-6, 6-4, 10-5, perechea Aliona Bolsova Zadoinov/Arantxa Parra-Santonja Spania), si s-a calificat in turul al doilea al probei de dublu din cadrul turneului de la Madrid,. continuă pe Hotnews

WTA Madrid: Irina Bara, eliminata in ultimul tur al calificarilor de Marta Kostyuk (16 ani)

Irina Bara 178 WTA), beneficiara unui wild-card, a fost eliminata in ultimul tur al calificarilor din cadrul turneului Premier Mandatory de la Madrid. Jucatoarea din Romania a fost invinsa de Marta Kostyuk 16 ani, 320 WTA), una dintre marile sperante ale tenisului ucrainean, scor 7-5, 3-6, 6-2, dupa un meci de o ora si 46 de minute.

WTA Madrid: Irina Bara, in ultimul tur al calificarilor - Magdalena Rybarikova a abandonat dupa primul set

Irina Maria Bara 178 WTA), beneficiara unui wild-card, a acces in ultimul tur al calificarilor din cadrul turneului Premier Mandatory de la Madrid. Romanca a castigat cu 7-5 primul set al intalnirii cu Magdalena Rybarikova 72 WTA), insa jucatoarea din Slovacia a abandonat inainte de startul actului secund.

Irina Bara si Mihaela Buzarnescu, victorie in proba de dublu de la Madrid

Perechea formata din Mihaela Buzarnescu si Irina Bara s-a calificat in turul secund al probei de dublu a turneului patronat de Ion Tiriac.

WTA Madrid: Irina Begu, invinsa in primul tur de Yulia Putintseva

Irina Begu a parasit turneul de la Madrid inca din primul tur, dupa ce a fost invinsa de Yulia Putintseva 41 WTA), scor 6-4, 6-3, dupa o ora si 35 de minute de joc.

WTA Madrid: Mihaela Buzarnescu, in turul secund dupa cel mai bun meci al sau din acest sezon (6-3, 6-2 vs Ajla Tomljanovic)

Mihaela Buzarnescu 29 WTA) a facut un meci perfect in fata Ajlei Tomljanovic 43 WTA, Australia), s-a impus cu 6-3, 6-2, dupa o ora si 13 minute de joc si s-a calificat in turul secund al competitiei de la Madrid.

WTA Madrid: Programul de luni al jucatoarelor noastre - Simona Halep: Ma hranesc din sprijinul fanilor

Calificate in turul doi al tabloului de simplu de la Madrid, Simona Halep si Sorana Cirstea vor evolua marti. Pana atunci, Halep va juca luni la dublu alaturi de Irina Begu. De la ora 13:00, Mihaela Buzarnescu va da piept cu Anastasija Sevastova. Intra in material pentru a vedea programul complet de pe 6 mai al jucatoarelor noastre.

WTA Madrid: Simona Halep, duel cu o jucatoare venita din calificari in primul tur

Vineri a avut loc tragerea la sorti a tablourilor de concurs de la Madrid 4-11 mai, competitie de tip Premier Mandatory), iar Simona Halep cap de serie numarul trei) se va duela in turul intai cu o sportiva venita din calificari. in afara de Halep, Romania mai are alte trei jucatoare acceptate direct pe tabloul de simplu: Mihaela Buzarnescu, Irina Begu si Sorana Cirstea ultimele doua au primit wild-card). Se actualizeaza.

WTA Madrid: Mihaela Buzarnescu, invinsa in turul doi de Anastasija Sevastova - Doua break-uri au facut diferenta

Mihaela Buzarnescu a platit tribut erorilor facute pe propriul serviciu, jucatoarea noastra fiind invinsa de Anastasija Sevastova in turul doi al turneului Premier Mandatory de la Madrid. Doua break-uri au facut diferenta, letona impunandu-se si obtinand calificarea in optimi 6-3, 6-4).

Clasamentul WTA: Simona Halep se mentine pe 3 - Coborare de doua locuri pentru Mihaela Buzarnescu (pana pe 31)

Calificata in turul doi de la Madrid Premier Mandatory), Simona Halep se mentine pe locul trei in clasamentul WTA, cu 5682 de puncte acumulate. Podiumul este completat de Petra Kvitova a doua pozitie) si de liderul Naomi Osaka. Mihaela Buzarnescu a coborat doua locuri pana pe 31), in timp ce Romania are patru sportive in TOP 100 Halep, Buzarnescu, Cirstea si Begu).

Asa am trait Mihaela Buzarnescu - Anastasia Sevastova in turul doi la Madrid

Luni dupa ora 13:00 transmitem live text in aceasta pagina meciul dintre Mihaela Buzarnescu si Anastasia Sevastova din turul doi al turneului WTA Premier Mandatory de la Madrid.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )