Libnet.ro
UNICEF

00:06

Marcello Lippi a demisionat din functia de selectioner al Chinei

Hotnews Hotnews,
 Marcello Lippi a demisionat din functia de selectioner al Chinei

Italianul Marcello Lippi a demisionat din functia de selectioner al nationalei Chinei dupa infrangerea suferita joi, 2-1, in fata Siriei, la Dubai, in preliminariile CM 2022 din Qatar, scrie Reuters. continuă pe Hotnews

Ludovic Orban l-a demis pe Madalin Voicu din functia de secretar de stat la Ministerul Culturii

Premierul Ludovic Orban a semnat, joi, decizia pentru revocarea lui Madalin Voicu din functia de secretar de stat la Ministerul Culturii, informeaza Guvernul. Deputatul USR Iulian Bulai a atras atentia joi dimineata ca Madalin Voicu e singurul secretar de stat de la Ministerul Culturii ramas in functie dupa schimbarea guvernului.

Claudia Prisecaru, fosta colaboratoare a securitatii, eliberata din functia de secretar general adjunct la Ministerul Finantelor

Premierul Ludovic Orban a demis-o pe Claudia-Florina Prisecaru din functia de secretar general adjunct la Ministerul Finantelor Publice MFP). Aceasta, potrivit unor surse din institutie, ar fi o apropiata a fostului ministru Eugen Teodorovici. Ea s-a remarcat recent prin faptul ca o Hotarare care nu e definitiva) a Curtii de apel Bucuresti arata ca a fost colaboratoare a securitatii in perioada comunista.

Olguta Vasilescu: Ludovic cel mic m-a demis din functia de consilier onorific. Ce as fi putut eu sa il consiliez pe seful unui guvern de manelisti?

Sefa de campanie a Vioricai Dancila, social-democrata Lia Olguta Vasilescu, a reactionat miercuri la anuntul premierului Ludovic Orban potrivit caruia a fost demisa din functia de consilier al sefului Executivului, spunand ca era vorba despre o functie onorifica, care nu era remunerata si ca mandatul sau incetase oricum, odata cu al lui Dancila.

Ludovic Orban a demis-o pe Lia Olguta Vasilescu din functia de consilier al premierului

Ludovic Orban a anuntat miercuri, la inceputul sedintei de guvern, ca a demis-o pe Lia Olguta Vasilescu din functia de consilier al primului ministru, functie in care fusese numita in primavara acestui an de Viorica Dancila.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )