Libnet.ro
UNICEF

13:45

Turcia si Franta s-au calificat la Euro 2020

Hotnews Hotnews,
 Turcia si Franta s-au calificat la Euro 2020

Selectionatele Turciei si Frantei s-au calificat la Campionatul European din 2020. Turcia a remizat, joi, cu Islanda, scor 0-0, obtinand calificarea, insa de acest rezultat beneficiaza si nationala Frantei. continuă pe Hotnews

Romania-Suedia EURO 2020. Metrorex, anunt important pentru suporterii care merg pe stadion

Romania-Suedia EURO 2020 Circulatia trenurilor de metrou va fi prelungita vineri cu o ora, ca urmare a desfasurarii partidei de fotbal dintre selectionatele Romaniei si Suediei, conform unui comunicat Metrorex.

Janne Andersson, selectionerul Suediei: Am vrea sa jucam la EURO 2020 pe acest stadioon

Suedezii au venit plini de incredere la Bucuresti inaintea meciului cu Romania, fiind convinsi ca sunt foarte aproape sa transeze calificarea la turneul final EURO 2020.

Cehia - Kosovo, meciul care ne intereseaza direct pentru calificarea la EURO 2020

Romania inca sta la mana ei pentru a prinde un loc la turneul final EURO 2020, dar o eventuala nedorita ratare a calificarii din preliminariile clasice n-ar fi un capat de drum.

EURO 2020 Constructorii sustin ca lucrarile sunt in grafic

Constructorii stadioanelor pentru Euro 2020 asigura noul Guvern ca lucrarile sunt in grafic si ca nu vor exista surprize neplacute anul viitor. Realitatea din teren pare sa-i contrazica, dar pana la proba contrarie trebuie oferit credit specialistilor. Ministrul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei, Ion Stefan a verificat stadiul lucrarilor la stadioanele Steaua, Giulesti si Arcul de Triumf: Mi-am inceput ziua cu o noua vizita pe santierele celor trei stadioane la care se lucreaza pentru organizarea meciurilor din cadrul Turneului final al Campionatului European de Fotbal 2020 EURO 2020). Dupa cum am spus si saptamana trecuta, finalizarea acestor obiective este una dintre prioritatile mele, iar constructorii sunt sigur ca se vor obisnui cu asemenea vizite neanuntate. Este important sa stim in permanenta care este stadiul lucrarilor si de ce mai este nevoie pentru ca angajamentele asumate de Romania sa poata fi respectate, iar lucrarile sa fie de calitate!. Astfel, ministrul s-a intalnit cu reprezentantii constructorilor de la stadioanele Steaua Bucuresti, Giulesti Valentin Stanescu si Arcul de Triumf, care l-au asigurat ca toate lucrarile sunt in grafic si au avansat fata de saptamana trecuta, astfel incat. Potrivit constructorilor, la stadionul Steaua capacitate de 31. 254 de locuri): s-au executat lucrarile de infrastructura in proportie de 95%; se executa lucrari la partea de suprastructura a stadionului, lucrari din beton monolit si prefabricate stadiul acestora este de cca. 85%); au inceput lucrarile la instalatii si arhitectura pentru spatiile aferente subsolului stadionului stadiul de cca. 25%); confectia metalica a acoperisului este 50% montata. La Rapid capacitate de 14. 050 de locuri): sapatura este rea and 172;lizata in proportie de 100%; betonul de egalizare, in proportie de 95%; hidroizolatie la nivelul fundatiilor, in proportie de 95%; fundatii, in proportie de 50%. La Arcul de Triumf capacitate de 8. 207 de locuri ): lucrarile de sapatura, radier, hidroizolatii sunt realizate in proportie de 95%; lucrarile de executie stalpi, diafragme, fundatii izolate - 85%; lucrarile de executie a elementelor structurale aferente suprastructurii - 30%.

Ce cota are Romania in meciul cu Suedia la casele de pariuri. Miza uriasa pe care o are confruntarea din preliminariile Euro 2020

Romania trebuie sa invinga Suedia, vineri, 15 noiembrie, in preliminariile Euro 2020, pentru a pastra sanse de calificare la turneul final de anul viitor. Nordicii sunt favoriti la casele de pariuri in confruntarea cu tricolorii, dar jucatorii pregatiti de selectionerul Cosmin Contra spera sa faca meciul vietii si sa obtina cele trei puncte puse in .

Vesti bune pentru Romania: de ce e avantajata tara noastra de infrangerea lui Kosovo, in preliminariile EURO 2020

In acest moment, echipa nationala de fotbal Romaniei depinde de mai multe variabile, pentru a spera la calificarea dincolo de preliminariile EURO 2020.

Euro 2020: Situatia din fiecare grupa inaintea ultimelor doua etape din preliminarii - Programul meciurilor

Preliminariile pentru Euro 2020 sunt aproape de sfarsit, ultimele doua etape urmand sa se desfasoare in perioada 14-18 noiembrie. Sase echipe si-au asigurat deja prezenta la turneul final de vara viitoare. Printre nationalele care inca lupta pentru calificare se afla si Romania, care va juca in ultimele doua runde cu Suedia 15 noiembrie) si Spania 18 noiemrbie). Intra in material pentru a vedea programul complet al meciurilor si clasamentele pentru fiecare grupa.

Romania, amenintata de un scenariu horror: Nationala poate rata Euro 2020 din cauza cartonaselor!

Romania se pregateste de ultimele doua partide din preliminariile Euro 2020, vineri, cu Suedia pe Arena Nationala ora 21. 45, Pro TV), iar apoi, luni, la Madrid, cu Spania ora 21. 45, Pro TV).

Ioana Andreea si Stefan Florescu, reprezentantii Romaniei in echipa freestylerilor EURO 2020

Echipa oficiala a freestylerilor UEFA EURO 2020 a fost confirmata dupa ce, prin intermediul competitiei Momentul tau, suporterii au ales cate doi reprezentanti ai celor 12 tari-gazda, scrie site-ul Federatiei Romane de Fotbal.

VIDEO Stiu ei ceva? Suedia si-a lansat echipamentul pentru Euro 2020

Urmeaza meciul decisiv cu Romania de pe Arena Nationala vineri, 15 noiembrie, ora 21:45), dar suedezii si-au lansat deja echipamentul pentru Euro 2020. Aflati sub contract cu Adidas, nordicii le-au prezentat fanilor tricourile pe care le vor purta vara anului viitor.

ştiri din Sport

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )