Libnet.ro
UNICEF

01:05

Universitatea Craiova, primul club din Liga 1 care isi face echipa de fotbal feminin

Hotnews Hotnews,
 Universitatea Craiova, primul club din Liga 1 care isi face echipa de fotbal feminin

Universitatea Craiova devine primul club din Liga 1 care demareaza pregatirile pentru formarea lotului de 20 de jucatoare Under 15, conditie necesara pentru obtinerea licentei de participare in prima divizie incepand cu sezonul 20202021, informeaza frf. ro. continuă pe Hotnews

CFR Cluj, remiza cu locul 17 din liga a doua germana

Liderul din Liga 1 a remizat scor 1-1 in amicalul sustinut, marti, contra formatiei germane SV Wehen Wiesbaden.

DigiSport: Top 3 salarii din Liga 1! Un jucator de la FCSB castiga cu 20.000 de euro mai mult decat Chipciu

CFR a dat lovitura iernii pe piata transferurilor. Ardelenii au reusit sa-l aduca pe Alexandru Chipciu si l-au ademenit pe acesta cu un salariu de 30. 000 de euro pe luna. Totusi, mijlocasul nu este cel mai bine platit fotbalist din Liga 1. Adi Popa castiga 50. 000 de euro pe luna la FCSB.

Legea privind eliminarea pensiilor speciale va intra la votul deputatilor in 28 ianuarie Singurii care isi mentin privilegiile vor fi militarii si politistii

Legea privind eliminarea pensiilor speciale va intra la votul deputatilor in 28 ianuarie, a anuntat luni presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu. Comisia pentru munca a Camerei Deputatilor a dat raport favorabil in 17 decembrie pentru abrogarea pensiilor speciale. Singurii care isi mentin privilegiile sunt militarii si politistii. Magistratii isi pierd pensiile speciale, desi au de partea lor o decizie a Curtii Constitutionale care spune ca modificarea acestora este neconstitutionala. Cum a modificat Comisia de Munca din Camera Deputatilor proiectul de lege care abroga pensiile speciale .

Povestea starului din fotbal care a ajuns sa faca Uber in SUA

Multi fotbalisti aleg sa ramana in domeniu chiar si dupa ce atarna ghetele-n cui. Nu e si cazul unui fost star din Turcia, care supravietuieste din meseria de sofer de Uber in.

O cantareata din Romania nu isi va boteza copilul. Motivul este uluitor

Adina Postelnicu 40 de ani) si iubitul ei, Glance 29 de ani) pregatesc de zor marea petrecere pe care o vor da in cinstea venirii pe lume a fetitei lor, Zaynab Maria. O cantareata din Romania nu isi va boteza copilul Desi, fiica Adinei de la Heaven a implinit patru luni, aceasta nu va avea .

Ponta nu face alianta cu PSD la locale: Cu oameni care isi faceau selfie cu Dragnea si Dancila nu putem sta la aceeasi masa

Victor Ponta spune ca nu va exista o alianta electorala intre partidul pe care il conduce, Pro Romania, si PSD pentru alegerile locale din acest an.

DANA BUDEANU a dat din nou de pamant cu Ametitele si Mafiotii: Astia care isi suna mamele si le dau raportul ce au facut, ca au hemoroizi...! Declaratii HALUCINANTE (VIDEO)

Celebra creatoare de moda Dana Budeanu a realizat un nou vlog incendiar in care lanseaza critici dure la adresa vedetelor din showbizul autohton.

Noi detalii in cazul elevilor de la scoala din Capitala, care au acuzat stare de rau dupa dezinsectie. 18 elevi au fost dusi la spital

Nu mai putin de 500 de elevi de la Scoala Generala 133 din Capitala au fost evacuati dupa ce mai multi copii au inceput sa se simta rau. 23 dintre ei avut nevoie de ingrijiri medicale, 18copii au fost dusi de urgenta la spital.

Criminalul din Timisoara care i-a retezat capul cu drujba unui barbat, condamnat la inchisoare pe viata

Sentinta dura si definitiva in Timisoara, in cazul criminalului Muntean Dorin-Sebastian, care a ucis un barbat cu drujba.

Barbatul din Iasi, care si-a ucis sotia de Revelion, a fost arestat preventiv

Procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Iasi au propus arestarea preventiva a unui barbat din comuna Focuri, in varsta de 60 de ani, pentru ca in seara de revelion si-a ucis sotia, o femeie in varsta de 55 de ani.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )