Libnet.ro
UNICEF

15:30

VIDEO Atalanta a facut din nou spectacol (6-2 vs Brescia)

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Atalanta a facut din nou spectacol (6-2 vs Brescia)

Echipa Atalanta Bergamo a facut o adevarata demonstratie de forta marti seara, impunandu-se cu scorul de 6-2 in fata formatiei Brescia, in prologul etapei a 33-a din Serie A, ajungand la un total impresionant de 93 de goluri marcate de la debutul actualei editii a campionatului de fotbal al Italiei. continuă pe Hotnews

VIDEO Banksy loveste din nou: lucrarea virala din metroul londonez despre pandemie

Banksy este unul dintre cei mai mediatizati artisti moderni ai ultimului deceniu, iar cea mai recenta lucrare a sa este o oglinda a perioadei de pandemie. in ultima perioada, Banksy nu a fost.

VIDEO Traseele montane din Bucegi, din nou o imensa parcare. Turistii au asteptat ore in sir sa urce cu telecabina

Statiunile turistice de pe Valea Prahovei, dar si din zona Bran-Moeciu au fost din nou pline de tursti care au ales sa petreaca sfarsitul de saptamana la munte. Baza celor mai circulate trasee montante au fost transformate intr-o imensa parcare.

UE saluta reluarea dialogului intre Serbia si Kosovo: Din nou pe drumul cel bun

Dialogul dintre Serbia si Kosovo, intrerupt timp de aproape un an si jumatate, este din nou pe drumul cel bun, a apreciat reprezentantul special al UE pentru Balcanii Occidentali, Miroslav Lajcak, dupa o videoconferinta purtata duminica sub auspiciul UE intre presedintele sarb Aleksandar Vucici si premierul kosovar Avdullah Hoti.

Bianca Dragusanu socheaza din nou! Cum a ajuns vedeta in presa internationala

Bianca Dragusanu a devenit celebra in Marea Britanie unde jurnalistii spun ca este una dintre femeile care si-au facut atat de multe operatii estetice incat a ajuns sa arate ca o papusa Barbie.

Certificate false de teste negative pentru COVID-19, gasite din nou la frontiera Promachonas. Autoritatile din Grecia verifica centrele de certificare din Romania si Bulgaria

Recent, la punctul de trecere a frontierei din Bulgaria inGrecia, Promachonas, au fost identificate documente false care certifica un test negativ pentru COVID-19. Potrivit postului de televiziuneMeha.

Intrarea in Grecia, mai dificila ca niciodata: s-au schimbat regulile, din nou, peste noapte

La ora actuala, ideea de a parasi Romania pentru o vacanta in strainatate tinde sa fie din ce in ce mai neinspirata. Din cauza numarul foarte mare de cazuri noi din tara noastra,.

Din nou peste 600 de cazuri noi de imbolnavire cu coronavirus in Romania! 1.931 de persoane au decedat

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat ca, in ultimele 24 de ore, au fost depistati cu noul coronavirus un numar de 637 de romani. Alte 30 de persoane au decedat din cauza virusului.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,265 seconds )