Libnet.ro
UNICEF

07:15

Fostul pilot de Formula 1 Alessandro Zanardi, in stare grava dupa un accident rutier

Hotnews Hotnews,
 Fostul pilot de Formula 1 Alessandro Zanardi, in stare grava dupa un accident rutier

Fostul pilot italian de Formula 1 Alessandro Zanardi, ale carui picioare au fost amputate in urma unui accident, se afla internat in stare grava la spitalul din Siena, in urma unui accident rutier petrecut pe cand se afla pe bicicleta sa modificata pentru maini, transmite Reuters. continuă pe Hotnews

Tragedie dupa ce doi iubiti au dezinfectat casa inchiriata, de frica coronavirusului. Barbatul a murit, femeia e in stare grava

Un cuplu din Bacau a inchiriat o casa in comuna Moldova Sulita, din judetul Suceava, ca sa petreaca o vacanta. De teama noului coronavirus, cei doi iubiti au curatat spatiile cu mai multe substante de dezinfectare. Ulterior, au ajuns la spital pentru ca s-au intoxicat. El a murit, iar ea este in stare grava.

Un barbat din Bacau a murit, iar iubita lui e in stare grava, dupa ce au dezinfectat casa

Un cuplu din Bacau au plecat intr-o vacanta in comuna Moldova Sulita, din judetul Suceava. De teama noului coronavirus, cei doi iubiti au curatat locuinta inchiriata cu mai multe substante de dezinfectare.

Ce este Dexametazona, medicamentul anti-Covid ieftin si accesibil care poate salva 1 din 8 pacienti in stare grava

Pacientii infectati cu noul coronavirus care sunt in stare grava au mai multe sanse de supravietuire datorita unui medicament pe baza de hormoni dexametazona folosit pana acum pe scara larga, din 1970, arata un studiu preliminar al cercetatorilor britanici, recunoscut de Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS). Astfel, pretutindeni in lume, o persoana din opt conectate la ventilator ar putea fi salvata.

BBC: Dexametazona, noul medicament ieftin si accesibil care poate salva viata pacientilor Covid aflati in stare grava

Un medicament ieftin si foarte accesibil pe scara larga, dexametazona, ar putea ajuta la salvarea vietii pacientilor Covid-19 aflati in stare grava, relateaza BBC News.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2484 seconds )