Libnet.ro
UNICEF

01:05

Raliul Dakar: Editia din 2021 va avea loc in Arabia Saudita intre 3 si 15 ianuarie

Hotnews Hotnews,
 Raliul Dakar: Editia din 2021 va avea loc in Arabia Saudita intre 3 si 15 ianuarie

Editia din 2021 a Raliului Dakar, a doua care se va desfasura in Arabia Saudita, va avea loc intre 3 si 15 ianuarie si va propune o bucla in jurul orasului Jeddah, traseul fiind prezentat online joi de organizatorul competitiei, ASO, scrie AFP. continuă pe Hotnews

MotoGP: Cand va incepe editia din 2020 Cel putin 13 curse in calendar

Campionatul Mondial de MotoGP, suspendat din cauza pandemiei de coronavirus, va incepe la Jerez, iar cursele vor avea loc fara spectatori, cel putin primele, au anuntat organizatorii, care au dat publicitatii un calendar cu 13 grand prix-uri.

Filmarile la Matrix 4 au fost reluate. Cand va avea loc premiera filmului (VIDEO)

Filmarile la Matrix se reiau in iulie, dupa ce acestea au fost intrerupte din cauza pandemiei de coronavirus. O alta veste buna este ca actorul Keanu Reeves revine in rolul principal si are doar.

P Festivalul Pelicam va avea loc online intre 10 si 19 iulie 2020

Cele mai bune documentare de mediu din ultimul an, alaturi de productii recente care s-au remarcat prin povesti nebanuite, vor putea fi vizionate online, gratuit, in cadrul celei de-a 9-a editii Pelicam - Festivalul International de Film despre Mediu si Oameni, intre 10-19 iulie. Programul de filme va include productii din 14 tari, proiectiile online fiind insotite de QA-uri cu cineasti din echipa filmului si dezbateri tematice.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )