Libnet.ro
UNICEF

20:00

Corona Brasov, descalificata din Liga Nationala de handbal feminin in urma scandalului de dopaj

Hotnews Hotnews,
 Corona Brasov, descalificata din Liga Nationala de handbal feminin in urma scandalului de dopaj

Federatia Romana de Handbal a anuntat, vineri, in urma sedintei Comisiei Centrale de Disciplina, ca formatia Corona Brasov a fost sanctionata cu descalificarea si pierderea punctelor obtinute in Liga Nationala, sezonul competitional 2019-2020, ca urmare a scandalului de dopaj. continuă pe Hotnews

Brasovul plange: Corona, exclusa din Liga Nationala de handbal feminin dupa scandalul de dopaj! Ce urmeaza

Vestile crunte curg pentru Corona Brasov, club care avea patru jucatoare in nationala Romaniei si cate una in primele reprezentative din Muntenegru si Brazilia.

Echipa Corona Brasov a fost DESCALIFICATA din campionatul de handbal feminin din cauza dopajului

Comisia Centrala de Disciplina, din cadrul Federatiei Romane de handbal, a decis vineri descalificarea si pierderea punctelor obtinute in Liga Nationala pentru echipa Corona Brasov, in urma scandalului.

Masura dura dupa scandalul de dopaj: Corona Brasov, exclusa din Cupa EHF

Scandalul de dopaj in care este implicata echipa Corona Brasov nu a ramas fara rezultat pe plan european, formatia din prima liga de handbal feminin a Romaniei fiind exclusa din Cupa EHF, dupa cum informeaza forul european intr-un comunicat de presa.

Romania, trezeste-te! Nationala de handbal feminin joaca, astazi, prima partida de totul sau nimic

De la ora 8 dimineata, fetele vor intalni Muntenegru intr-o confruntare de care depinde calificarea noastra in Grupele Principale ale Mondialului. La ce am aratat insa pana acum, ne trebuie un miracol.

Echipa Corona Brasov a fost exclusa din Cupa EHF

Scandalul de dopaj in care este implicata echipa Corona Brasov nu a ramas fara rezultat pe plan european, formatia din prima liga de handbal a Romaniei fiind exclusa din Cupa EHF, dupa cum informeaza forul eu.

Dezastru la Corona Brasov. Toate jucatoarele suspendate pentru dopaj!

Comisia Centrala de Disciplina a Federatiei Romane de Handbal le-a suspendat provizoriu pe toate handbalistele echipei Corona Brasov pentru dopaj.

Scandal monstru in handbalul romanesc: Toate jucatoarele de la Corona Brasov au fost suspendate

Federatia Romana de Handbal a publicat azi, pe site-ul oficial, deciziile Comisiei de Disciplina in cazul scandalului urias de dopaj iscat inainte de CM de handbal din Japonia. Conform comunicatului, toate.

Scandalul de dopaj: Toate handbalistele de la Corona Brasov, suspendate de Comisia de Disciplina

Comisia Centrala de Disciplina din cadrul Federatiei Romane de Handbal a decis in sedinta de marti suspendarea provizorie a jucatoarelor de la echipa Corona Brasov, in vederea audierii si cercetarii privind utilizarea sau tentativa de a utiliza substante sau metode interzise.

Ungurii aduc acuzatii dure, dupa infrangerea in fata nationalei Romaniei, la handbal feminin. Pe cine dau vina pentru acest esec

Campionatul Mondial de Handbal Feminin din 2019 este a XXIV-a editie a turneului organizat Federatia Internationala de Handbal si are loc intre 30 noiembrie si 15 decembrie 2019, in Japonia. Aceasta a primit statutul de tara gazda pe 28 noiembrie 2013. Echipa feminina de handbala Romaniei s-a calificat in Grupa C a competitiei, avand ca .

Scene teribile: O handbalista de la Corona Brasov a izbucnit in plans la audierile cazului de dopaj! Ce a spus

Corona Brasov risca retrogradarea dupa ce si-a supus handbalistele unui tratament interzis de refacere. Din pacate, in aceste zile, cel mai mare calvar e trait chiar de jucatoare.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )