Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dan Petrescu, dupa meciul Romaniei de la CM de handbal feminin: La final imi venea sa plang

Hotnews Hotnews,
 Dan Petrescu, dupa meciul Romaniei de la CM de handbal feminin: La final imi venea sa plang

Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj, a lasat pentru doua ore treburile de la echipa si s-a uitat la meciul nationalei de handbal feminin a Romaniei, de la Campionatul Mondial. La final, tehnicianul nu si-a mai putut stapani emotiile si a inceput sa planga. continuă pe Hotnews

Dan Petrescu prefateaza meciul cu Botosani: Preferam sa nu jucam, dar nu s-a vrut

CFR Cluj joaca duminica in deplasare cu FC Botosani, un meci pe care antrenorul Dan Petrescu a incercat in zadar sa-l amane. In primul rand n-au vrut cei de la Botosani ca partida sa fie amanata.

Ungurii aduc acuzatii dure, dupa infrangerea in fata nationalei Romaniei, la handbal feminin. Pe cine dau vina pentru acest esec

Campionatul Mondial de Handbal Feminin din 2019 este a XXIV-a editie a turneului organizat Federatia Internationala de Handbal si are loc intre 30 noiembrie si 15 decembrie 2019, in Japonia. Aceasta a primit statutul de tara gazda pe 28 noiembrie 2013. Echipa feminina de handbala Romaniei s-a calificat in Grupa C a competitiei, avand ca .

Omul cu norocul pentru Romania la handbal. Dan Petrescu a trait intens meciul cu Ungaria de la Campionatul Mondial din Japonia

Fostul mare international Dan Petrescu, un om obisnuit cu marea performanta in tricoul primei reprezentative, a urmarit cu sufletul la gura meciul nationalei de handbal cu Ungaria la Mondialul nipon.

Fotbalul a tremurat pentru handbal: Dan Petrescu, discurs fabulos despre victoria cu Ungaria

CFR Cluj are meci, duminica, in campionat, cu Botosani, insa, astazi, pana si exigentul de Dan Petrescu a lasat fotbalul pentru a vedea dramaticul duel cu Ungaria la Mondialul de handbal feminin.

Digi Sport: Reactia premierului Ungariei, Viktor Orban, dupa victoria Romaniei la Mondialul din Japonia

Romania a invins dramatic Ungaria la Campionatul mondial de handbal feminin din Japonia - a fost un meci de infarct dupa ce reprezentativa maghiara conducea cu 26-24 in minutul 57, tricolorele au intors extraordinar soarta partidei marcand golul victoriei cu 8 secunde inainte de final.

Dan Petrescu cere arbitru FIFA la meciul cu FC Botosani: Nu as vrea sa ne ia pe sus si sa luam niste faulturi pe acolo

Antrenorul Dan Petrescu a declarat, miercuri, ca s-a gandit sa nu mearga la Botosani, la meciul de duminica, dupa ce gruparea moldoveana a refuzat sa amane intalnirea din etapa a XX-a a Ligii I. El a cerut ca aceasta partida sa fie condusa de o brigada FIFA.

Dan Petrescu, nemultumit ca partida cu Botosani nu a fost amanata

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca este d.

Dan Petrescu suparat inclusiv pe propria conducere

Apropierea meciului cu Celtic, decisiv pentru calificarea in 16-imile Europa League, il face pe Dan Petrescu sa vada adversari inclusiv in propriul club.

Dan Petrescu a cerut amanarea meciului cu Botosani

Antrenorul Dan Petrescu a solicitat LPF amanarea meciului de campionat cu FC Botosani din etapa a 20-a.

Dan Petrescu: Daca noi nu jucam in cupele europene, cred ca aveam acum cel putin zece puncte in plus Botosani refuza amanarea meciului

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, spune ca Liga I de fotbal este foarte echilibrata si nicio formatie nu este invincibila. Acesta a mai declarat si ca programul incarcat al echipei sale este principalul motiv pentru rezultatele inregistrate de CFR in campionat.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )