Libnet.ro
UNICEF

01:05

Masura dura dupa scandalul de dopaj: Corona Brasov, exclusa din Cupa EHF

Hotnews Hotnews,
 Masura dura dupa scandalul de dopaj: Corona Brasov, exclusa din Cupa EHF

Scandalul de dopaj in care este implicata echipa Corona Brasov nu a ramas fara rezultat pe plan european, formatia din prima liga de handbal feminin a Romaniei fiind exclusa din Cupa EHF, dupa cum informeaza forul european intr-un comunicat de presa. continuă pe Hotnews

Echipa Corona Brasov a fost exclusa din Cupa EHF

Scandalul de dopaj in care este implicata echipa Corona Brasov nu a ramas fara rezultat pe plan european, formatia din prima liga de handbal a Romaniei fiind exclusa din Cupa EHF, dupa cum informeaza forul eu.

Scandalul de dopaj: Toate handbalistele de la Corona Brasov, suspendate de Comisia de Disciplina

Comisia Centrala de Disciplina din cadrul Federatiei Romane de Handbal a decis in sedinta de marti suspendarea provizorie a jucatoarelor de la echipa Corona Brasov, in vederea audierii si cercetarii privind utilizarea sau tentativa de a utiliza substante sau metode interzise.

Dezastru la Corona Brasov. Toate jucatoarele suspendate pentru dopaj!

Comisia Centrala de Disciplina a Federatiei Romane de Handbal le-a suspendat provizoriu pe toate handbalistele echipei Corona Brasov pentru dopaj.

Scandal monstru in handbalul romanesc: Toate jucatoarele de la Corona Brasov au fost suspendate

Federatia Romana de Handbal a publicat azi, pe site-ul oficial, deciziile Comisiei de Disciplina in cazul scandalului urias de dopaj iscat inainte de CM de handbal din Japonia. Conform comunicatului, toate.

Cutremur in handbalul romanesc: Toate jucatoarele de la Corona Brasov au fost suspendate! Ce urmeaza

Dupa ce Agentia Nationala Antidoping ANAD) a intrat in posesia unor imagini in care se vede ca handbalistele au recurs la o terapie interzisa de refacere, s-a declansat un scandal monstru care a oferit, astazi, o noua etapa.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )