Libnet.ro
UNICEF

12:46

VIDEO CE Handbal (m): Norvegia, in semifinale Slovenia si Ungaria se lupta pentru ultimul loc din careul de asi (Rezultatele zilei)

Hotnews Hotnews,
 VIDEO CE Handbal (m): Norvegia, in semifinale Slovenia si Ungaria se lupta pentru ultimul loc din careul de asi (Rezultatele zilei)

Norvegia si-a facut treaba victorie cu Islanda) si, ajutata si de victoria Suediei in fata Ungariei, s-a calificat in semifinalele Campionatului European de handbal masculin. Tot marti, Slovenia s-a impus in fata Portugaliei si ocupa al doilea loc in Grupa Principala 2, insa are un adversar mai dificil in ultimul meci vs Norvegia) decat principala amenintare Ungaria ocupanta locului al treilea, duel cu Portugalia). continuă pe Hotnews

VIDEO CE Handbal (m): Spania, Croatia, Norvegia si Slovenia, semifinalistele competitiei

Echipele nationale de handbal masculin ale Spaniei, Croatiei, Norvegiei si Sloveniei sunt semifinalistele Campionatului European din 2020, in urma rezultatelor inregistrate miercuri in ultima etapa din grupele principale.

Handbal masculin: Norvegia merge in semifinalele Campionatului European

Selectionata Norvegiei s-a calificat, marti, in semifinalele Campionatului European de handbal mascu.

VIDEO Handbal feminin: Lotul tricolor, reunit - Ce spune selectionerul Burcea despre Turneul Preolimpic

Nationala de handbal feminin a Romaniei s-a reunit la Bucuresti pentru prima perioada de pregatire sub comanda lui Bogdan Burcea. Noul selectioner a declarat ca timpul este foarte scurt pana la Turneul Preolimpic de calificare la JO de la Tokyo si nu va incerca sa inventeze handbalul. in schimb, el a precizat ca va impune o strategie ofensiva si defensiva pentru acest turneu, pentru cei trei adversari, astfel incat sa ne conduca la victorie.

ştiri din Sport

actualitate, 12:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )