Libnet.ro
UNICEF

18:45

Cel mai dur atac asupra lui Novak Djokovic dupa infectarile cu Covid-19: Se crede Mesia, de neatins

Hotnews Hotnews,
 Cel mai dur atac asupra lui Novak Djokovic dupa infectarile cu Covid-19: Se crede Mesia, de neatins

Adria Tour i-a adus lui Novak Djokovic pe langa infectarea cu Covid-19 si un val de critici, care mai de care mai virulente. Pe lista contestatarilor s-a inscris si un director de turneu ATP, acesta precizand ca liderul clasamentului mondial se crede un fel de Mesia, de neatins. continuă pe Hotnews

Antrenorul lui Novak Djokovic, testat pozitiv cu COVID-19. S-a infectat la turneul Adria Tour, la fel ca multi altii

Turneul Adria Tour, organizat de numarul 1 in tenisul mondial, Novak Djokovic, mai face o victima a noului coronavirus. Goran Ivanisevic 48 de ani), antrenorul tenismenului Novak Djokovic, a fost depistat.

Cum arata Jelena, sotia lui Novak Djokovic, infectata si ea cu noul coronavirus (GALERIE FOTO)

Turneul organizat de catre Novak Djokovic 33 de ani), care ar fi trebuit sa fie o incalzire pentru noul sezon competitional, a fost anulat. Jucatorul sarb de tenis, alaturi de sotia sa, Jelena Djokovic 34.

Care este starea de sanatate a lui Novak Djokovic, diagnosticat cu coronavirus dupa un turneu de tenis caritabil

Novak Djokovic, numarul 1 ATP, a fost infectat cu noul coronavirus. Ieri, jucatorul de tenis a vorbit despre starea sa de sanatate in social media, dupa anularea Adria Tour, turneul de tenis organizat in scop.

Premierul croat refuza sa intre in autoizolare dupa intalnirea sa cu Novak Djokovic, testat pozitiv la COVID-19

Premierul croat Andrej Plenkovic a declarat ca nu va intra in autoizolare dupa ce s-a intalnit cu Novak Djokovic, liderul mondial al tenisului masculin, care a fost testat marti pozitiv pentru COVID-19.

Business report: Cel mai bun falsificator de bancnote din istoria Romaniei a fost capturat. Guvernul ameninta furnizorii de gaze cu taxarea profiturilor suplimentare. Cum iesim din lumea a doua. Metrorex nu isi mai asuma un termen nou pentru inaugurarea

DIICOT sustine ca l-a capturat pe cel mai bun falsificator de bancnote din istoria Romaniei * Avem nevoie de o piata a titlurilor de stat pentru populatie * Guvernul ameninta furnizorii cu o taxa pe profiturile suplimentare, daca acestia nu ieftinesc gazele dupa liberalizare * Ce raspunde ASF la intrebarea cum a ajuns NN Pensii sa investeasca banii de pensie a peste 2 de milioane de romani in actiuni Wirecard * Daniel Boaje pleaca de la sefia McDonalds Romania * Metroul de Drumul Taberei: dupa mai multe tinte ratate, Metrorex nu isi mai asuma un termen nou pentru inaugurarea Magistralei 5 * Cum iesim din lumea a doua: Romania SRL si cele 100. 000 de puncte de lucru ale sale * Romania, cu pasi mari spre valul 2 COVID-19. Cinci grafice care arata situatia * Ovidiu Petru nu mai este presedintele Consiliului de Administratie al Loteriei Romane.

Dumitru Comanescsu, declarat acum o luna cel mai varstnic barbat al Planetei, a murit, la 111 ani

Dumitru Comanescu, care a fost timp de o luna cel mai varstnic barbat al Planetei, a incetat din viata sambata dimineata, la 111 ani si 231 de zile.

Cutremurator! Ultimul mesaj transmis romanilor de cel mai varstnic barbat din lume. Dumitru Comanescu a murit la 111 ani

A murit Dumitru Comanescu, cel mai longeviv barbat in viata al planetei. Bucuresteanul avea 111 ani si 231 de zile. Fusese declarat cel mai varstnic barbat din lume pe 28 mai 2020, dupa moartea britanicului Robert Weighton.

A murit Dumitru Comanescu, bucuresteanul care in urma cu o luna a devenit cel mai batran barbat din lume. Avea 111 ani

Dumitru Comanescu, care in urma cu o luna a fost declarat cel mai varstnic barbat al Planetei, a incetat din viata sambata dimineata, la 111 ani si 231 de zile, potrivit unui comunicat al Centrului pentru Seniori al Municipiului Bucuresti.

Romanul care detinea titlul de cel mai batran barbat din lume a murit: La ce varsta s-a stins din viata bucuresteanul Dumitru Comanescu

Bucuresteanul considerat a fi cel mai batran barbat din lume a murit. Dumitru Comanescu a decedat la varsta de 111 ani si 231 de zile. Acesta primise, recent, distinctia de la Cartea Recordurilor, dupa decesul.

Startup-ul romanesc FintechOS, desemnat cel mai bun fintech european

Firma romaneasca FintechOS a fost desemnata cel mai bun startup european de tehnologii financiare fintech), la competitia The Europas Awards, organizata la Londra. Romanii au castigat sectiunea Hottest FinTech, invingand in finala 4 startup-uri europene.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )