Libnet.ro
UNICEF

16:15

Cupa Davis: Faza finala a competitiei, amanata pentru 2021

Hotnews Hotnews,
 Cupa Davis: Faza finala a competitiei, amanata pentru 2021

Faza finala a Cupei Davis din acest an, care ar fi trebuit sa aiba loc in noiembrie la Madrid, a fost amanata pana in 2021, in contextul pandemiei de coronavirus, a anuntat vineri Federatia internationala de tenis ITF), anunta Reuters. continuă pe Hotnews

Turneul final al Cupei Davis, reprogramat pentru 2021

Faza finala a Cupei Davis din acest an, care ar fi trebuit sa aiba loc in noiembrie la Madrid, a fos.

Fed Cup: Play-off-ul si turneul final, amanate pentru 2021 Romania va juca in februarie

Federatia Internationala de Tenis a anuntat, vineri, ca play-off-ul Fed Cup si turneul final al competitiei au fost amanate pentru 2021, din cauza pandemiei de coronavirus.

Bugetul Uniunii Europene pentru 2021, axat pe redresarea economica

Comisia Europeana a propus, ieri, un buget al Uniunii de 166,7 miliarde euro pentru 2021, care va fi completat de granturi in valoare de 211 miliarde euro si de imprumuturi in valoare de aproximativ 133 de miliarde euro in cadrul Next Generation EU, instrumentul temporar de redresare menit sa mobilizeze investitii si sa relanseze economia europeana, informeaza un comunicat de presa al executivului comunitar.

INTERVIU in finala Changeneers: Platforma pentru educatie moderna care utilizeaza Realitatea Virtuala si un dispozitiv inovator de telemedicina. Cum functioneaza Univrse EduVR Platform si cui ii foloseste CardioMedive?

In finala Changeneers au intrat mai multe idei menite sa schimbe comunitatea si bunastarea noastra a tuturor, iar in interviul de astazi va prezentam doua dintre solutiile propuse in cadrul concursului. Univrse EduVR Platform este o platforma educationala moderna, unde continutul educational este prezentat in medii 360, VR sau chiar AR, solutie ce raspunde perfect nevoilor elevilor intr-o perioada tumultoasa ca cea pe care o traim. Pandemia ne-a aratat ca acum, mai mult ca niciodata, avem nevoie de mijloace moderne pentru a preda copiilor, iar Univrse EduVR Platform isi propune sa faca exact acest lucru. Pe de cealalta parte, CardioMedive a inceput odata cu mama fondatorului, iar acum isi doreste sa faca mai buna viata pacientilor ce sufera de probleme cardiologice.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )