Libnet.ro
UNICEF

16:01

Dorinta Simonei Halep: Vreau un milion de copii care sa mearga la tenis si sa avem cat mai multi campioni

Hotnews Hotnews,
 Dorinta Simonei Halep: Vreau un milion de copii care sa mearga la tenis si sa avem cat mai multi campioni

Simona Halep a vorbit, in cadrul ceremoniei de prezentare a trofeului castigat la Wimbledon, despre dorintele sale pentru viitor. Simona a declarat ca spera ca un milion de copii din Romania sa mearga la tenis si sa devina campioni, pentru a putea fi sarbatoriti pe Arena Nationala. De asemenea, campioana de la All England Club le-a multumit fanilor pentru energia pozitiva pe care o simte atunci cand participa la turnee. continuă pe Hotnews

Ce scrie The Sun despre relatia Simonei Halep cu Radu Marian Barbu. Jurnalistii sustin ca au si dovezi

Publicatia britanica The Sun a lansat o ipoteza imprevizibila despre relatia Simonei Halep cu Radu Marian Barbu. Jurnalistii sustin ca cei doi se iubesc in secret si, mai mult, au si dovezi care sa certifice presupunerea lansata. The Sun lanseaza o supozitie despre relatia Simonei Halep cu Radu Marian Barbu Supozitie sau realitate? Ziaristii de .

Cati bani ii ia statul roman Simonei Halep din premiul castigat la Wimbledon. Este total nedrept

Simona Halep se va intoarce triumfatoare in tara, dupa ce a zdrobit-o sambata pe Serena Williams. Sportiva va sosi, in jurul orei 17:00, pe Aeroportul Henri Coanda din Otopeni. Victoria a facut inconjurul lumii, iar romanca va ramane mai mult cu onoarea atingerii titlului de regina mondiala a tenisului decat cu banii castigati, caci statul .

Politicianul roman felicitat pe Facebook pentru prezenta la meciul victorios al Simonei Halep de la Wimbledon

Primarul Clujului, Emil Boc, este foarte popular pe Facebook, unde-si posteaza toate realizarile. Este atat de popular incat a ajuns sa fie felicitat si pentru realizari care n-au legatura cu activitatea sa de primar, cum ar fi prezenta la meciul victorios al Simonei Halep de la Wimbledon.

Firicel Tomai, despre inceputul carierei Simonei Halep: Era foarte anxioasa, foarte preocupata

Simona Halep a cucerit, sambata, turneul de Grand Slam de la Wimbledon, dupa ce a trecut in finala de Serena Williams, scor 6-2, 6-2. Cu acest prilej, Firicel Tomai, primul antrenor al Simonei Halep la seniori, a rememorat inceputul carierei romancei in tenis.

Digisport: Cum a reactionat Gabriela Firea cand a aflat ca se organizeaza o noua ceremonie pe Arena Nationala, in cinstea Simonei Halep

Gabriela Firea, primarul Bucurestiului, nu va fi prezenta miercuri pe Arena Nationala, la festivitatea in onoarea Simonei Halep.

Ce i-au transmis cei de la British Airways Simonei Halep inainte de a urca in avionul care a adus-o acasa de la Londra

Simona Halep a ajuns la Bucuresti cu o cursa a companiei British Airways, care a adus-o de la Londra luni dupa-amiaza.

Klaus Iohannis acorda Ordinul National Steaua Romaniei Simonei Halep dupa turneul de la Wimbledon

Klaus Iohannis ii acorda Simonei Halep cea mai inalta distinctie a statului roman dupa performanta de la Wimbledon. Ca urmare a performantei extraordinare obtinute la Turneul de Tenis de la Wimbledon,.

Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep: A jucat incredibil

Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep, s-a declarat entuziasmat de victoria fostei sale el.

Adrian Nastase, propunere surprinzatoare dupa victoria Simonei Halep la Wimbledon: Sa i se acorde Steaua Romaniei. E un gest de normalitate

Fostul premier Adrian Nastase spune ca a urmarit meciul Simonei Halep si sustine ca ideea de i se acorda ordinul Steaua Romaniei este una absolut fireasca. M-am bucurat enorm, ieri, privind si eu, cu.

VIDEO Andra a intonat imnul Romaniei pe Arena Nationala la ceremonia dedicata Simonei Halep

Simona Halep a prezentat trofeul castigat la Wimbledon 2019, miercuri seara, pe Arena Nationala, in uralele a 30. 000 de romani. Cantareata Andra este cea care a intonat imnul Romaniei.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )