Libnet.ro
UNICEF

09:00

John McEnroe si cel mai frumos meci de tenis pe care l-a vazut vreodata

Hotnews Hotnews,
 John McEnroe si cel mai frumos meci de tenis pe care l-a vazut vreodata

A impresionat prin tenisul sau, dar a si starnit multe controverse prin agresivitatea pe care o arata fata de arbitri. John McEnroe este una dintre figurile emblematice ale tenisului mondial, un fost campion care stie cu siguranta care este cel mai frumos meci din sportul alb pe care l-a vazut vreodata si nu, nu este din perioada in care impartea o mare rivalitate cu Bjorn Borg). continuă pe Hotnews

A fost ales cel mai frumos targ de Craciun din Europa: Cluj-Napoca e la loc de cinste in top 20

Organizatia European Best Destinations EBD) a anuntat care este cel mai frumos targ de Craciun din Europa, titlu atribuit pe baza voturilor a sute de pasionati de calatorii din intreaga lume. in top 20 este inclus si cel din Cluj-Napoca.

Zlatan Ibrahimovic si cel mai bun jucator al momentului: Fara Messi si Ronaldo pe lista

Zlatan Ibrahimovic si-a schimbat favoritul in ceea ce priveste raspunsul la intrebarea care este cel mai valoros jucator al momentului?. Daca pana acum atacantul suedez rostea numele brazilianului Ronaldo, acum Kylian Mbappe a devenit preferatul lui Ibrahimovic.

Cum arata cel mai vestic punct al Romaniei, locul de intalnire a granitelor dintre trei state: Romania, Ungaria si Serbia. iti poate starni fiori!

Triplex Confinium in latina granita tripla) este locul de intalnire a granitelor dintre trei state, Romania, Ungaria si Serbia. Acest punct, cel mai vestic al Romaniei, aflat in dreptul localitatii Beba Veche din judetul Timis, a fost marcat in anul 1920 cu o piatra de hotar monumentala, cu trei fatete pe care au fost incrustate stemele celor trei state vecine.

Ronaldinho, dupa ce Messi a castigat al saselea Balon de aur: Nu este cel mai bun din istorie

Brazilianul Ronaldinho considera ca argentinianul Lionel Messi, alaturi de care a evoluat la FC Barcelona, poate fi considerat cel mai bun fotbalist al epocii sale, insa nu si cel mai bun din istorie, informeaza EFE.

Cel mai nou telefon Samsung te pregateste pentru S11 din 2020

Samsung Galaxy S11 va fi lansat abia in februarie. Pana atunci, in atentia tuturor e seria Galaxy A, care tocmai a primit un nou model. Iar designul e cel mai important. in ultimele luni au.

Cel mai bun argument pentru eliminarea pensiilor speciale: Nu mai putem avea doua Romanii

Ministrul Finantelor se afla intr-o situatie foarte dificila de cand a venit la inaintare cu propunerea eliminarii pensiilor speciale din Romania, cu foarte mici exceptii. Exista insa multe argumente pentru care acea decizie ar fi buna. Florin Citu a facut eforturi in ultimele saptamani cu scopul obtinerii unui consens in privinta pensiilor speciale. Desi are .

il cheama Teba si este cel mai bun caine de urma din Politia Romana. Recent, a prins un temut criminal din Satu Mare

I se spune Teba si este de departe cel mai bun caine de urma din Politia Romana.

Specialistii SAP Romania au pus umarul la cel mai important proiect din domeniul energiei din UE

Divizia de specialisti Data Science a pus umarul la cel mai important proiect din domeniul energiei la nivelul Uniunii Europene, au anuntat, joi, reprezentantii SAP Romania, in cadrul unei intalniri cu presa.

Romania este cel mai mare exportator de viori din UE

Satele membre ale Uniunii Europene au exportat anul trecut 105. 000 viori, in valoare de 23,3 milioane de euro, iar Romania este cel mai mare exportator de viori al UE in restul lumii, arata datele publicate vineri de Oficiul European de Statistica, scrie euractiv. ro.

Romania este cel mai mare exportator de viori din UE

Statele membre ale Uniunii Europene au exportat anul trecut 105. 000 viori, in valoare de 23,3 milioane de euro, iar Romania este cel mai mare exportator de viori al UE in restul lumii, arata datele publicate de Oficiul European de Statistica Eurostat).

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2021 seconds )