Libnet.ro
UNICEF

13:00

Turneu amical de tenis la Cluj-Napoca: Simona Halep, Horia Tecau si Marius Copil, printre participanti

Hotnews Hotnews,
 Turneu amical de tenis la Cluj-Napoca: Simona Halep, Horia Tecau si Marius Copil, printre participanti

Sports Festival a anuntat, sambata, organizarea unui turneu amical, intre 2-5 iulie, la Cluj-Napoca, dotat cu premii in valoare de 30. 000 de dolari. La Winners Open, care se va disputa fara spectatori, si-au anuntat prezenta si Irina Begu si Gabriela Ruse. Castigatoarea turneului va juca apoi in amicalul dublu mixt alaturi de Simona Halep, Horia Tecau si Marius Copil. continuă pe Hotnews

Simona Halep, Horia Tecau si Marius Copil, protagonistii unui turneu de tenis amical organizat la Cluj

Organizatorii Sports Festival au anuntat, sambata, un turneu de tenis amical, disputat in spatele portilor inchise, la Cluj, care pune la bataie un premiu in valoare de 10. 000 de dolari. Simona Halep, Horia Tecau si Marius Copil vor fi protagonistii unui meci demonstrativ de dublu mixt, duminica, pe 5 iulie.

DigiSport: Sorana Cirstea, lovitura formidabila de imagine. L-a angajat pe omul care s-a certat cu Simona Halep

Sorana Cirstea 30 de ani) are un nou preparator fizic, in persoana lui Teo Cercel, omul concediat de Simona Halep la inceputul anului 2020.

Simona Halep nu se uita la bani atunci cand vine vorba de rasfat. Campioana a fost surprinsa la o sesiune de cumparaturi

Simona Halep nu mai are nevoie de niciun fel de prezentare, fiind deja un nume consacrat in Romania si nu numai. Ei bine, atunci cand nu este pe teren cu paleta de tenis in mana, blondina da fuga la.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )