Libnet.ro
UNICEF

16 Apr.

VIDEO Simona Halep Show - Cele mai frumoase 10 puncte castigate de campioana de la Wimbledon

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Simona Halep Show - Cele mai frumoase 10 puncte castigate de campioana de la Wimbledon

Simona Halep facut spectacol si a castigat titlul de la Wimbledon. Englezii au postat un clip cu cele mai frumoase 10 puncte castigate de romanca de-a lungul competitiei, alaturi de mesajul Nivel de maestru in acoperirea terenului. continuă pe Hotnews

VIDEO Halep, Murray, Barty, Cuevas, Monfils si cele mai frumoase lovituri de la Wimbledon

Turneul de la Wimbledon a luat sfarsit. Simona Halep si Novak Djokovic au castigat probele de simplu, insa si ceilalti jucatori au contribuit din plin la spectacolul din Londra. Andy Murray, Ashleigh Barty, Gael Monfils, Serena Williams si Pablo Cuevas sunt doar cativa dintre sportivii inclusi de englezi in topul celor mai frumoase lovituri ale editiei din 2019.

VIDEO Simona Halep: Picioarele mi s-au inmuiat dupa ce am castigat ultimul punct. Habar nu aveam cum sa reactionez

Simona Halep a declarat, sambata, ca la finalul meciului cu Serena Williams, cand a realizat ca a castigat turneul de la Wimbledon, i s-au inmuiat picioarele si nu a stiut cum sa reactioneze.

FOTO Delta Dunarii in cele mai frumoase ilustrate din trecut. De ce este atat de special taramul de la Marea Neagra

Delta Dunarii s-a numarat dintotdeauna printre cele mai atractive tinuturi ale Romaniei. O arata si nenumaratele ilustrate din anii de comunism, pe care oaspetii Deltei le trimiteau celor dragi.

VIDEO Simona Halep, dupa triumful de la Wimbledon: Niciodata nu am jucat mai bine ca azi

Simona Halep a declarat, sambata, ca niciodata nu a facut un meci mai bun precum cel cu Serena Williams din finala de la Wimbledon. Halep a mai spus ca visul mamei ei s-a indeplinit sambata, prin victoria de la Wimbledon.

VIDEO Simona Halep, campioana la Wimbledon (6-2, 6-2 vs Serena Williams) Dominanta, imaculata, PERFECTA!

Simona Halep a evoluat perfect in finala de la Wimbledon, a facut ceea ce trebuia sa faca in fata Serenei Williams, a servit foarte bine cu primul serviciu 83%), a produs doar 3 erori nefortate 26 de partea americancei), a alergat pe tot terenul si si-a fortat de fiecare data adversara sa mai loveasca o data. Dupa doar 55 de minute, Simona s-a impus cu 6-2, 6-2 si a castigat al doilea titlu de Grand Slam, dupa ceea ce a fost, probabil, cel mai bun meci din cariera.

VIDEO Povestea nespusa a Sinagogii Mari din Constanta. Cum a ajuns in ruina unul dintre cele mai frumoase edificii din tara

Un serial despre soarta Sinagogii Mari din Constanta, un superb edificiu de patrimoniu lasat in ruina, a fost creat de un evreu constantean. Primul episod din Sinagoga Mare din Constanta Povestea nespusa a fost postat deja pe canalul Youtube si cuprinde imagini cutremuratoare din interiorul lacasului de cult.

VIDEO Simona Halep a revenit in Romania dupa ce a castigat turneul de la Wimbledon

Simona Halep a revenit, luni, in tara, dupa ce a castigat pentru prima data in cariera turneul de la Wimbledon. Halep a sosit la aeroportul Otopeni cu o aeronava British Airways si a fost intampinata la scara avionului de ministru Tineretului si Sportului, Bogdan Matei, de presedintele FR Tenis, Ion Tiriac, de fostul tenismen Ilie Nastase, de presdintele COSR, Mihai Covaliu, care i-au oferit buchete de flori.

BREAKING NEWS. Simona Halep, regina la WIMBLEDON!

Simona Halep este noua regina de la Wimbledon, dupa ce a scris istorie pe iarba de la All England Cl.

FOTO Simona Halep a intrat in All England Club, unul dintre cele mai exclusiviste din lume, cu doar 565 de membri

Simona Halep a intrat, sambata, in randul membrilor de onoare al All England Lawn Tennis and Croquet Club, unul dintre cele mai exclusiviste cluburi din lume. Forbes scrie ca sunt doua posibilitati ca o persoana sa intre in randul membrilor, sa castige turneul de la Wimbledon sau sa se marite cu un print englez.

VIDEO Ducesa Kate a tinut sa o felicite personal pe Simona Halep: ce i-a transmis campioanei de la Wimbledon

Ducesa Kate Middleton a tinut sa o felicite personal pe Simona Halep, care a scris istorie castigand turneul de la Wimbledon.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1983 seconds )