Libnet.ro
UNICEF

17:30

WTA Wuhan: Simona Halep si Raluca Olaru s-au calificat in optimile probei de dublu

Hotnews Hotnews,
 WTA Wuhan: Simona Halep si Raluca Olaru s-au calificat in optimile probei de dublu

Perechea formata din Simona Halep si Raluca Olaru s-a calificat, duminica, in optimile probei de dublu din cadrul turneului de la Wuhan. Cele doua romance s-au impus in fata chinezoaicelor Qianhui TangXinyu Wang, scor 7-63), 4-6, 10-8, dupa o ora si 41 de minute de joc. continuă pe Hotnews

WTA Wuhan: Simona Halep va juca direct in turul doi cu invingatoarea dintre Barbora Strycova si Xiyu Wang

Simona Halep 6 WTA), favorita numarul 4, va evolua direct in turul al doilea la turneul Wuhan Open, faza in care o va intalni pe invingatoarea partidei dintre Barbora Strycova Cehia, 31 WTA) si Xiyu Wang China, 140 WTA), beneficiara unui wild-card.

Simona Halep, debut dificil la Wuhan Open. Cu cine va juca romanca in turul 2

Simona Halep locul 6 WTA) si-a aflat posibila adversara din turul 2 de la Wuhan Open, turneu care ia startul duminica, 22 septembrie. Campioana de la Wimbledon va juca impotriva invingatoarei dintre Barbora Strycova locul 31 WTA) si Xiyu Wang locul 140 WTA). Simona e favorita numarul 4 la Wuhan. Simona Halep, duel cu Barbora .

Simona Halep a debutat la turneul de la Wuhan! Ce a facut romanca in primul tur

Perechea formata din Simona Halep si Raluca Olaru s-a calificat, duminica, in optimile probei de dublu ale turneului de la Wuhan.

WTA Wuhan: Barbora Strycova (31 WTA), adversara Simonei Halep din turul al doilea

Barbora Strycova Cehia, 31 WTA) s-a calificat, duminica, in turul al doilea al turneului de la Wuhan, unde o va intalni pe Simona Halep 6 WTA, favorita numarul 4).

Simona Halep a aflat cine ii sunt adversarele de la Wuhan. Romanca si-ar putea face cadou aniversar calificarea in finala turneului din China

Organizata vineri, tragerea la sorti pentru turneul de la Wuhan ne arata cu cine se va duela Simona Halep 5 WTA) la competitia chineza.

Simona Halep, aparitie de senzatie la gala de la Wuhan. Rochia rosie cu care le-a eclipsat pe celelalte jucatoare de tenis

Simona Halep va debuta, curand, la turneul de la Wuhan in proba de simplu. Pana atunci, insa, a facut senzatie cu rochia pe care a purtat-o la petrecerea jucatoarelor, gazduita de organizatori in debutul competitiei. Simona Halep spera la castigarea trofeului de la Wuhan, dupa esecul de la US Open, cand a fost eliminata dupa .

Simona Halep isi cunoaste posibila adversara din turul 2 la Wuhan

Vineri s-a tras la sorti tabloul de concurs la Wuhan Open, turneu de categorie Premier 5 la care participa si Simona Halep.

Simona Halep si-a facut incalzirea la Wuhan in proba de dublu

Jucatoarea Simona Halep a disputat, duminica, primul meci dupa US Open.

Cati bani a castigat Simona Halep in 2019 din tenis. Si anul inca nu s-a terminat!

Simona Halep a plecat in Asia si urmeaza sa joace la turneele de la Wuhan si Beijing. Fostul lider mondial are ocazia sa isi mai adauge in cont bani frumosi in urma acestor competitii, pe langa cele peste 5 milioane de euro pe care le-a castigat deja din tenis in 2019. Simona Halep a castigat .

Simona Halep a avut parte de o surpriza incredibila in China

Simona Halep a ajuns la turneul care se va desfasura in perioada 22-28 septembrie, de la Wuhan China), dotat cu premii totale de 2. 000 de dolari. Simona Halep a avut parte de o surpriza din partea.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2353 seconds )