Libnet.ro
UNICEF

14:15

Cel mai mare contract din istoria sportului, semnat in plina pandemie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cel mai mare contract din istoria sportului, semnat in plina pandemie

Sportul este in criza din cauza problemelor sanitare, dar in continuare sunt cheltuite sume astronomice pentru plata unor vedete. continuă pe Ziarul Bursa

SURSE: Cel mai mare lant de farmacii din Arabia Saudita se pregateste de listare

Al-Nahdi Medical Co. , cel mai mare lant de distributie a produselor farmaceutice din Arabia Saudita, analizeaza lansarea unei oferte publice initiale IPO) si a lansat discutiile incipiente cu potentialii consultanti in acest proces, conform unor surse citate de Reuters. Sursele mentioneaza ca listarea societatii ar putea avea loc anul viitor.

INTERVIU Coronavirusul si teoriile conspiratiei, disecate de romanul care a fondat cel mai mare grup pro-vaccinare de pe internet: Informatiile false se imprastie usor. Pana se demonstreaza adevarul, minciuna a facut deja inconjurul lumii

Coronavirusul nu exista, nu cunosc pe nimeni bolnav de COVID-19, tehnologia 5G raspandeste virusul, nu trebuie sa port masca, vom fi vaccinati cu forta. Sunt doar cateva dintre teoriile conspiratiei, dezinformarile si fake news-urile din jurul virusului care tine cu sufletul la gura intreaga planeta de o jumatate de an. Am stat de vorba si le-am disecat pe fiecare in parte impreuna cu Ovidiu Covaciu, romanul care se lupta zilnic cu dezinformarile pe teme de sanatate in mediul online si care a fondat, in urma cu 7 ani, ceea ce avea sa devina cel mai mare grup pro-vaccinare de pe internet.

Cel mai mare spital din sud-estul Romaniei, in pragul colapsului. Medicii au nevoie de perfuzii si de oxigen pentru a continua sa munceasca

Situatie extrem de grava la Spitalul de Urgenta din Galati. 38 de angajati si 9 pacienti au fost diagnosticati cu COVID-19 in ultimele zile. Medicii si asistentele medicale ramasi muncesc pana la epuizare pentru a suplini lipsa colegilor lor care au fost internati pentru tratament de specialitate.

Cea mai mare surpriza din televiziune! Mihai Gadea, oferta pentru Selly! Vine celebrul vlogger la Antena3?

Selly, pe numele sau Andrei Selaru, este cea mai mare celebritate din generatia sa. Tanarul vlogger are peste 627. 000de vizualizari pe canalul sau de Youtube, iar recent a intrat in oprobiul anumitor specialisti din educatie dupa ce a dezvaluit intr-un material ca sistemul de invatamant din Romania nu ii pregateste pe tineri pentru viata. Selly a fost invitatul lui Mihai Gadea la Sinteza Zilei.

Directorul FBI, adac fara precedent la adresa Chinei: Este cel mai mare pericol la adresa SUA

Directorul FBI a spus ca actele de spionaj din partea guvernului Chinei reprezinta cea mai mare amenintare pe termen lung pentru viitorul SUA. Vorbind la Institutul Hudson din Washington, Christopher Wray a.

Directorul FBI, atac fara precedent la adresa Chinei: Este cel mai mare pericol la adresa SUA

Directorul FBI a spus ca actele de spionaj din partea guvernului Chinei reprezinta cea mai mare amenintare pe termen lung pentru viitorul SUA. Vorbind la Institutul Hudson din Washington, Christopher Wray a.

Bucuresti - Ilfov, cel mai mare focar de coronavirus! Cel mai crescut numar de decese din starea de alerta

Zona Bucuresti - Ilfov devine principalul centru COVID din tara. 76 de noi cazuri s-au inregistrat de ieri pana azi in aceasta zona. insumat, sunt 4. 280 de oameni depistati pozitiv.

Izolarea a dat cel mai mare maraton cultural mondial. Romanii s-au facut ca participa

Da, nu am avut timp pe vremea asta de COVID. Am trait, nu numai eu, cea mai efervescenta perioada culturala. Un festin, sau mai degraba, o orgie. Daca te tinea fizicul, practic, puteai urmari 247 creatii artistice, de la bune la geniale, pe care le-a dat omenirea in ultimii 60-70 de ani in artele spectacolului. Teatru, opera, concerte muzica clasica, balet, musical, pop, apoi, tururi virtuale in cele mai mari muzee de arta si colectii, etc, la care s-au adaugat evenimente create ad-hoc si transmise liveinregistrate sau cursuri de balet, canto, actorie sustinute de nume grele. Ceva la care nu ar fi visat nimeni, niciodata. Oricine a profitat de dar, a iesit din pandemie cu cel putin 10% mai destept. Si asta pe 0 LEI!.

Tara din UE cu cel mai MARE salariu minim din Europa. Cifre jenante pentru Romania

Eurostat a dat publicitatii datele privind salariul minim in Europa, iar cifrele nu sunt deloc imbucuratoare pentru Romania, asta desi tara noastra a facut unele progrese in ultimii ani. E de mentionat faptul ca sase state membre Danemarca, Italia, Cipru, Austria, Suedia si Finlanda) nu au regula privind salariul minim.

Doi eurodeputati romani, pozitii cheie in cel mai mare dosar financiar al UE

Eurodeputatii romani Siegfried MuresanPNL) si Dragos PislaruUSR-PLUS) au fost numiti coraportori ai Parlamentului European pentru Facilitatea de Redresare si Rezilienta a Uniunii Europene UE) in valoare de 560 de miliarde de euro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2394 seconds )