Libnet.ro
UNICEF

01:05

Orban, despre reluarea meciurilor din Liga 1: Daca dai drumul la spectatori, vin galeriile si e super-complicat

Adevărul Adevărul,
Orban, despre reluarea meciurilor din Liga 1: Daca dai drumul la spectatori, vin galeriile si e super-complicat

Lideri ai fotbalului s-au intalnit, joi, la Palatul Victoria, cu premierul Ludovic Orban, cu ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, cu ministrul Tineretului si Sportului, Ionut Stroe, si cu Gica Popescu, consilierul prim-ministrului, inaintea reluarii Ligii I dupa intreruperea cauzata de pandemia de coronavirus. continuă pe Adevărul

Fond sonor asigurat la meciurile din Liga 1 fara spectatori

Comitetul Executiv al FRF a luat o serie de hotarari in ceea ce priveste desfasurarea competitiei din Liga 1 la reluarea dupa pauza provocata de coronavirus.

Se amana Craiova-Botosani, primul meci de fotbal din Liga 1 dupa pauza provocata de criza COVID-19! Medicul moldovenilor, testat pozitiv pentru noul coronavirus

Dr. Petre Raduceanu, medicul echipei de fotbal FC Botosani, a fost confirmat cu COVID-19, joi. Prin urmare, meciul dintre Universitatea Craiova si FC Botosani, prima partida din Liga 1 a Romaniei dupa pauza.

Panica totala la Dinamo! Primul caz de COVID-19 din Liga 1. Ce se intampla acum

Panica in randul dinamovistilor: a aparut primul caz de COVID-19 in Liga intai! Testul a iesit pozitiv, iar informatia a fost transmisa in aceasta dimineata. Ce masuri s-au luat la Dinamo si cine este cel infectat cu noul coronavirus, in continuare. Primul caz de COVID-19 la Dinamo Una dintre primele masuri ce s-au luat dupa .

Meciurile din Liga 1, reluate dupa 3 luni, fara spectatori. Cand ar putea fi permis accesul publicului pe stadioane

Meciurile din Liga 1 se vor relua de vineri, 12 iunie, dupa 3 luni pauza, din pricina pandemiei de coronavirus si a restrictiilor impuse pe teritoriul Romaniei pentru stoparea raspandirii virusului. Primul.

De ce nu s-a casatorit pana acum Monica Barladeanu. Ce crede despre familie actrita din serialul Vlad de la PRO TV

Monica Barladeanu ste o femeie frumoasa si dorita, dar destinul nu a lasat-o sa vada ce inseamna viata de familie pana la 41 de ani. De ce nu s-a casatorit pana acum si ce crede despre familie a spus chiar aceasta. Monica Barladeanu si casatoria. De ce pana acum nu? Trei sezoane din serialul Vlad, .

Restrictiile ar putea fi relaxate din nou daca totul merge bine pana in iulie. Ce a spus premierul Ludovic Orban despre redeschiderea restaurantelor in spatii inchise

Deschiderea prematura a restaurantelor in spatii inchise poate sa duca la o crestere a numarului de cazuri de COVID-19, sustine premierul Ludovic Orban, care a explicat ca Executivul a gandit si alte masuri.

Ministrul Sanatatii, declaratii despre reluarea slujbelor in biserici si revenirea suporterilor pe stadioane

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a vorbit, miercuri seara, despre masurile care se au in vedere din 15 iunie si a explicat ca meciurile se vor juca in continuare fara spectatori pentru ca la bucuria unui gol o galerie nu poate pastra distantare sociala. De asemenea, ministrul a explicat ca reluarea slujbelor in lacasurile de cult nu este luata in calcul deocamdata.

Iohannis a vorbit despre reluarea calatoriilor. in ce state nu vor fi posibile

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a vorbit marti despre prelungirea starii de alerta, mentionand statele in care nu vor putea fi reluate calatoriile nici dupa data de 15 iunie.

Premierul Ludovic Orban, despre cresterea pensiilor: O vom face astfel incat sa avem garantia ca pot fi platite

Prim-ministrul Romaniei, Ludovic Orban, a precizat miercuri ca pensiile vor creste in functie de realitatile economice, in urma unei analize riguroase privind starea bugetara pe primele 6 luni. Totodata,.

Orban, despre legea care interzice vanzarea actiunilor la companiile de stat: E nascuta din mintea sinuoasa a unor parlamentari. PSD Vom ataca la CCR

Premierul Ludovic Orban a anuntat, miercuri, ca PNL va ataca la Curtea Constitutionala legea adoptata de Parlament care prevede interzicerea timp de doi ani a vanzarii actiunilor la companiile de stat. El a precizat ca acesta nu este singurul proiect legislativ nascut din mintea extrem de sinuoasa a unor parlamentari PSD.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )