Libnet.ro
UNICEF

19:45

Ciclistul Fabio Jakobsen a iesit din coma

Hotnews Hotnews,
 Ciclistul Fabio Jakobsen a iesit din coma

Ciclistul Fabio Jakobsen, care a suferit un accident grav in Turul Poloniei, a iesit din coma indusa, au anuntat, vineri, organizatorii competitiei. continuă pe Hotnews

VIDEO E haiducie viata de startup. Interviu cu romanul din Suedia care si-a vandut startup-ul gigantului IT Cisco. Cum percepe regimul relaxat anti-COVID al suedezilor

Inginerul roman care tocmai a vandut gigantului IT american Cisco startup-ul pe care il fondase in Suedia alaturi de 3 cofondatori a povestit, intr-un interviu pentru StartupCafe. ro, cum este sa treci de la statutul de angajat intr-o corporatie la cel de antreprenor cu startup tech si inapoi. Bogdan Tudosoiu 46 de ani), cofondator al startup-ului Modcam, ne-a spus si cum percepe el, ca locuitor de 20 de ani al Suediei, regimul relaxat pe care l-au adoptat autoritatile suedeze pe perioada pandemiei de coronavirus COVID-19.

Facebook a inchis o retea de conturi false din Romania care faceau propaganda pentru Trump

Compania Facebook informeaza ca a eliminat recent o retea de aproximativ 120 de conturi false care p.

Femeia din Targoviste care ofera un ajutor urias pentru copiii din nevoiasi

O romanca din Targoviste a infiintat acum 5 ani asociatia Give and Help, prin care sprijina familiile necajite din regiunea ei. Nicoleta Ionita ajuta zeci de copii saraci cu alimente si cu rechizite, pentru ca micutii sa nu renunte la scoala. Si a reusit sa construiasca mai multe case in zona, pentru familii sarace care traiau in conditii greu de imaginat.

Adevarul despre textul din 1942 care ar fi prevestit pandemia de acum

Este evident ca fake news-ul este un fapt. Mai ales in era Covid. De ceva timp se tot vehiculeaza afirmatia conform careia scriitorul britanic C. Lewis a scris un pasaj din cartea The.

Alianta USR-PLUS, prima formatiune politica din Romania care strange semnaturi online

Reprezentantii Aliantei USR-PLUS au anuntat ca de astazi vor incepe strangerea de semnaturi de sustinere online, printr-un mecanism aprobat de Autoritatea Electorala Permanenta AEP). Decizia de a apela si la aceasta metoda vine in contextul in care numarul de cazuri de COVID-19 este in crestere in Romania.

Masca de protectie este obligatorie in jumatate din tara. Care sunt judetele in care purtarea ei este obligatorie in spatiile deschise

Masca de protectie este obligatorie din aceasta dimineata in Capitala in aer liber, in absolut toate zonele aglomerate. Decizia a fost luata de Comitetul pentru Situatii de Urgenta.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2559 seconds )