Libnet.ro
UNICEF

16:00

Asa am trait Romania - Rusia la Campionatul Mondial de handbal

Online Sport Online Sport,
Asa am trait Romania - Rusia la Campionatul Mondial de handbal

Nationala feminina de handbal a Romaniei isi continua drumul la Campionatul Mondial din Japonia. Tricolorele au intalnit Rusia, duminica dimineata de la ora 8:00, in prima partida din grupele principale. continuă pe Online Sport

ROMANIA - RUSIA. CAMPIONATUL MONDIAL de HANDBAL. Tricolorele au fost invinse de Rusia cu 27-18, la Campionatul Mondial din Japonia

Campionatul Mondial de handbal feminin: Romania pierde in fata Rusiei si rateaza orice sansa pentru medalii

Nationala de handbal feminin a Romaniei a piedut, duminica, in fata Rusiei, scor 18-2710-10), primul meci din grupa principala II, la Campionatul Mondial din Japonia, informeaza Digi Sport. Astfel,.

Handbal feminin: Romania a fost invinsa de Rusia la Campionatul Mondial din Japonia

Nationala feminina de handbal a Romaniei a fost invinsa de Rusia cu scorul de 27-18 10-10), duminica, la Kumamoto, in Grupa principala II a Campionatul Mondial din Japonia.

Romania in grupele principale la Campionatul Mondial dupa o victorie senzationala cu Ungaria

Nationala feminina de handbal a Romaniei a obtinut cea mai importanta victorie de pana acum la Campionatul Mondial din Japonia, scor 28-27 contra Ungariei in meciul decisiv pentru calificarea in grupele principale.

Programul Romaniei in grupa principala la Campionatul Mondial

Romania a ajuns in primele 12 echipe la Campionatul Mondial din Japonia dupa o victorie senzationala obtinuta in ultimele secunde in fata Ungariei.

Romania continua lupta la CM handbal. Cine sunt adversarele tricolorelor in Grupa Principala

Romania se pregateste de Grupele Principale la Campionatul Mondial de Handbal din Japonia, dupa ce a invins dramatic Ungaria, scor 28-27.

Omul cu norocul pentru Romania la handbal. Dan Petrescu a trait intens meciul cu Ungaria de la Campionatul Mondial din Japonia

Fostul mare international Dan Petrescu, un om obisnuit cu marea performanta in tricoul primei reprezentative, a urmarit cu sufletul la gura meciul nationalei de handbal cu Ungaria la Mondialul nipon.

ROMANIA - RUSIA ONLINE STREAM la CAMPIONATUL MONDIAL de HANDBAL. Misiune imposibila pentru tricolore

Romania spune adio medaliilor la handbal. Umilinta primita din partea Rusiei pune capac victoriilor din Japonia

Meciul Romania Rusia s-a disputat astazi, duminica, 8 decembrie 2019, de la ora 08:00, in deschiderea grupei principale, si a fost prima aparitie ca adversar a lui Martin Ambros, in varsta de 51 de ani, de cand a plecat de la nationala noastra. Meciul a fst transmis live si pe Digi Sport si Telekom.

Daca Romania - Rusia s-ar fi terminat in minutul 45, am fi luat nota mare! Carmen Amariei a gasit partea pozitiva, iar Ryde anunta: Nu multe echipe reusesc asta

Romania a iesit deja din lupta pentru medalii, duminica, dupa infrangerea 18-27 in fata Rusiei. Cu zero puncte in Grupa Principala II, Neagu Co nu mai nicio sansa de calificare in semifinale. Cu toate acestea, tricolorele sunt obligate sa gaseasca partile pozitive, in vederea duelurilor cu Suedia si Japonia, decisive pentru stabilirea clasamentului final, iar Carmen Amariei si Tomas Ryde au punctat tocmai aceste aspecte.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )