Libnet.ro
UNICEF

00:07

Patinaj artistic: Carolina Kostner, forfait pentru Mondialele din Japonia

Hotnews Hotnews,
 Patinaj artistic: Carolina Kostner, forfait pentru Mondialele din Japonia

Sportiva italiana Carolina Kostner, campioana mondiala din 2012, a anuntat ca nu va participa la Mondialele de patinaj artistic programate la Saitama 18-24 martie), in Japonia, din cauza unor unei probleme la sold si a unei fracturi la picior, relateaza AFP. continuă pe Hotnews

Anul scolar 2019-2020 s-ar putea incheia cu o saptamana mai devreme pentru elevii din Capitala

Anul scolar 2020 s-ar putea incheia cu o saptamana mai devreme pentru elevii din Capitala. Masura va fi luata pentru fluidiziarea traficului pe durata meciurilor EURO 2020. Este declaratia lui Gica.

Ce se schimba pentru romanii din Marea Britanie dupa Brexit

Oficialitati britanice au oferit o serie de lamuriri romanilor din Marea Britanie, in cadrul a doua sesiuni de informare si discutii organizate la Manchester si Londra de ambasada britanica la Bucuresti cu.

Un spital din Gorj este executat dupa o condamnare pentru malpraxis. Din conturi au fost retrasi 420.000 de euro, iar banii au ajuns la familia unei paciente care a murit

Un spital intreg este executat dupa o condamnare pentru malpraxis. S-a intamplat in Gorj, unde cea mai mare unitate spitaliceasca din judet plateste scump pentru greseala unor cadre medicale. Din conturi.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2462 seconds )