Libnet.ro
UNICEF

05:45

Rusia, interzisa de la competitiile importante din sport pentru urmatorii 4 ani, inclusiv Jocurile Olimpice si Cupa Mondiala de fotbal

Hotnews Hotnews,
 Rusia, interzisa de la competitiile importante din sport pentru urmatorii 4 ani, inclusiv Jocurile Olimpice si Cupa Mondiala de fotbal

Drapelul Rusiei nu va putea fi vazut la Jocurile Olimpice de la Tokyo, din vara anului viitor, dar nici la cele de la Beijing din 2022 Olimpiada de iarna), informeaza LEquipe. continuă pe Hotnews

Cutremur in sportul mondial: Rusia, interzisa la Jocurile Olimpice si la Mondialul din 2022

Drapelul Rusiei nu va putea fi vazut la Jocurile Olimpice de la Tokyo, din vara anului viitor, dar nici la cele de la Beijind din 2022, dupa ce Comitetul Executiv al Agentiei Mondiale Antidoping WADA) a.

Putin si Zelenski au ajuns la Palatul Elyse din Paris, pentru summitul privind relansarea procesului de pace n Ucraina

Presedintii rus, Vladimir Putin, si ucrainean, Volodimir Zelenski, au ajuns luni dupa-amiaza la Palatul Elysee din Paris, pentru summitul in format Normandia dedicat relansarii procesului de pace in Ucraina, alaturi de Emmanuel Macron si de cancelarul german Angela Merkel.

Maria Dragomiroiu castiga bani frumosi in SUA de Sarbatori. Cati bani scot romanii din buzunar pentru bilete

De foarte multi ani, fie ca vorbim de solisti de muzica usoara, fie de muzica populara, sau actori, in perioada sarbatorilor de iarna, dau fuga in Statele Unite ale Americii pentru concerte si evenimente dedicate comunitatilor de romani de acolo. Printre vedetele care fac acest lucru regulat se numara si Maria Dragomiroiu care, an de .

Cupa EHF (f): Gloria Bistrita o va nlocui pe Corona Brasov, exclusa din competitie pentru dopaj

Federatia Europeana de Handbal a anuntat, luni, ca formatia Corona Brasov, suspendata din competitiile europene dupa scandalul de dopaj, va fi inlocuita in grupa C a Cupei EHF de echipa Gloria Bistrita, pe care a eliminate-o in turul al treilea al competitiei.

Un copil de 13 ani, fan al echipei Burnley, evacuat din stadion pentru rasism

Clubul englez Burnley a anuntat, luni, ca un copil in varsta de 13 ani a fost evacuat din stadion la meciul cu Tottenham, de sambata, scor 5-0 in favoarea echipei londoneze. Tanarul suporter, fan al lui Burnley, ar fi facut cateva gesturi rasiste la adresa unui fotbalist advers.

Ce preturi piperate sunt la Targul de Craciun din Bucuresti. Cati bani scot vizitatorii din portofel pentru o simpla gogoasa

Targul de Craciun Bucuresti s-a deschide joi, 28 noiembrie 2019, in Piata Constitutiei si atunci a fost pornit iluminatul festiv de sarbatori, din Capitala. Spectacolul de deschidere de pe 28 noiembrie a fost sustinut de Corul de copii Radio, Lidia Buble, Voltaj si Loredana & Banda Agurida. Targul se afla la cea de-a treisprezecea editie .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )