Libnet.ro
UNICEF

09:15

Tomas Ryde, prima reactie dupa victoria cu Ungaria

Online Sport Online Sport,
Tomas Ryde, prima reactie dupa victoria cu Ungaria

Suedezul Tomas Ryde este un antrenor fericit dupa ce Romania a invins Ungaria, cu 27-26, in meciul decisiv pentru calificarea in grupele principale. continuă pe Online Sport

Fosta sotie a lui Cornel Gales, prima reactie dupa moartea acestuia. A parasit-o cand fetita lor avea doar 4 ani

Prima sotie a lui Cornel Gales a reactionat dupa ce a aflat ca barbatul si-a pierdut viata intr-un accident rutier in Spania, dar nu a parut afectata de tragica veste. Femeia sustine ca acesta a parasit-o in urma cu mai bine de 27 de ani si nu s-a mai interesat nici macar de fiica lui, .

Veste buna pentru Laura Codruta Kovesi. Prima reactie dupa ce a primit premiul Femeia la Putere

Laura Codruta Kovesi a fost premiata in cadrul editiei din acest an a Women of Europe n. red. Femeile din Europa). Fosta sefa a DNA a primit distinctia Femeia la Putere, care i-a fost acordata in contextul activitatii de lupta anticoruptie pe care si-a insutit-o vreme de o perioada indelungata. Premiul i-a fost inmanat de catre .

Adrian Nastase, prima reactie dupa ce s-a cerut sa-i fie retras ordinul Steaua Romaniei

Fostul premier Adrian Nastase a avut o prima reactie la scrisoarea intocmita deTommy Iuliu Joul Tomescu,organizatorul mitingului Diasporei din 10 august 2018, prin care ii cere presedintelui Klaus.

Traian Berbeceanu, prima reactie dupa ce a fost numit sef de cabinel al ministrului de Interne

Traian Berbeceanu spune ca propunerea lui Marcel Vela de a-l numi sef de cabinet al ministrului de Interne il onoreaza si il responsabilizeaza, subliniind ca va urma o perioada cu multa munca, insa se.

Traian Berbeceanu, prima reactie dupa ce a fost numit sef de cabinet al ministrului de Interne

Traian Berbeceanu spune ca propunerea lui Marcel Vela de a-l numi sef de cabinet al ministrului de Interne il onoreaza si il responsabilizeaza, subliniind ca va urma o perioada cu multa munca, insa se.

Noapte alba pentru Tomas Ryde inainte de finala Romania - Ungaria: Avem un plan

Selectionerul Tomas Ryde a dezvaluit ca a facut noapte alba pentru a pregati meciul decisiv Romania - Ungaria, din Grupa C a Campionatului Mondial de Handbal.

Tomas Ryde, dupa esecul cu Muntenegru: Nu pot fi multumit cu rezultatul, dar incepem sa aratam din ce in ce mai bine

Tomas Ryde a declarat, dupa infrangerea cu Muntenegru scor 26-27), ca este multumit de cum au evoluat elevele sale, precizand ca nationala Romaniei incepe sa arate din ce in ce mai bine. Sigur ca nu pot fi multumit cu rezultatul, dar sunt satisfacut de ce au facut jucatoarele mele, trebuie sa ne revenim ca sa pregatim intalnirea contra Ungariei, a spus selectionerul suedez.

Cum a reactionat Cristina Neagu, dupa calificarea in grupele principale. Ce s-a intamplat dupa victoria impotriva Ungariei

Romania a invins Ungaria cu scorul de 28-27 si s-a calificat in grupele principale aleCampionatului Mondial de Handbal din Japonia. Tricolorele au fost conduse cu 16-10 la pauza, dar au jucat exemplar si au revenit spectaculos. Cristina Neagu a oferit prima reactie dupa meci. Cristina Neagu a inscris golul victoriei in partida Romania Ungaria .

Tomas Ryde e din alt film. Nu-si reproseaza nimic dupa meciul cu Kazahstan

Romania s-a chinuit cu modesta Kazahstan si a tremurat pana in ultimul minut pentru o victorie la doua goluri diferenta 22-20), insa antrenorul suedez Tomas Ryde se face ca nu vede neajunsurile din jocul tricolorelor.

Decizia de neinteles luata de Tomas Ryde cu Muntenegru!

Antrenorul suedez Tomas Ryde s-a dovedit extrem de neinspirat intr-un moment cheie al meciului cu Muntenegru.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )