Libnet.ro
UNICEF

12:45

Champions League, play-off: CFR Cluj vs Slavia Praga, prima partida cu VAR disputata in Romania

Hotnews Hotnews,
 Champions League, play-off: CFR Cluj vs Slavia Praga, prima partida cu VAR disputata in Romania

Partida dintre CFR Cluj si Slavia Praga, din play-off-ul Champions League, va fi primul eveniment fotbalistic disputat in Romania, care va dispune de sistemul VAR. Confruntarea va avea loc marti 20 august), pe stadionul Dr. Constantin Radulescu din Cluj Napoca, de la ora 22:00. continuă pe Hotnews

Champions League: Celtic - CFR (de la 21:45) Dan Petrescu: Suntem increzatori

Dupa ce a remizat, scor 1-1, in mansa tur, CFR trebuie sa mizeze totul pe cartea ofensiva pe Celtic Park daca vrea sa obtina calificarea in play-off-ul Champions League. Constient de dificultatea returului, Dan Petrescu ramane totusi optimist: Suntem increzatori. Trebuie sa nu ne speriem, una peste alta sa facem meciul vietii. Partida Celtic vs CFR Cluj va fi in direct pe Digisport 1 si Look Plus si LiveText pe HotNews. ro de la ora 21:45.

Transfer de ultima oara anuntat de CFR Cluj

Calificata in playoff-ul Champions League, campioana CFR Cluj a anuntat, joi, un nou transfer.

CALIFICARE! CFR Cluj invinge Celtic cu 4-3 si se se va duela cu Slavia Praga pentru grupele Champions League Ardelenii, siguri de prezenta in grupele Europa League

CFR Cluj a facut o prima repriza perfecta in fata celor de la Celtic Glasgow, a intrat in avantaj la pauza, insa parea sa piarda controlul partidei in debutul reprizei secunde, cand scotienii au trecut in avantaj. Ardelenii au egalat din penalty, au fost din nou condusi, insa au avut puterea de a reveni si au obtinut o victorie 4-3, dupa golul lui Tucudean din ultimul minut) si calificarea play-off-ul Champions League. Pentru accederea in grupele celei mai importante competitii europene, echipa lui Dan Petrescu se va duela cu Slavia Praga.

Slavia Praga a facut mereu instructie cu echipele din Romania. Umilinta Craiovei este greu de egalat

CFR Cluj intalneste Slavia Praga in play-off-ul UEFA Champions League. Clujenii s-au calificat dupa ce au eliminat Celtic Glasgow, 1-1 in Romania si un incredibil 4-3 in Scotia!.

Celtic Glasgow, pierderi de aproximativ 30 de milioane de lire sterline dupa eliminarea din Champions League

Celtic a pierdut in jur de 30 de milioane de lire sterline ratand calificarea in grupele Ligii Campionilor, suma ce ar fi revenit echipei scotiene daca ar fi eliminat-o miercuri pe CFR Cluj in turul 3 preliminar si daca ar fi trecut apoi de Slavia Praga in play-off-ul competitiei, scrie AFP.

Slavia Praga, adversara CFR-ului din play-off-ul Ligii Campionilor, este o echipa de speriat

Ultimul hop al celor de CFR Cluj in drumul catre grupele si potul ce mare din Liga Campionilor este campioana Cehiei, Slavia Praga.

Sarbatoare in vestiarul celor de la CFR Cluj (VIDEO)

Vedeti mai jos cum au sarbatorit cei de la CFR Cluj eliminarea lui Celtic Glasgow si calificarea in playoff-ul Champions League dupa un 4-3 fabulos in deplasare.

Asa am trait Celtic - CFR Cluj. Victorie pe pamant scotian!

Meciul decisiv dintre Celtic Glasgow si CFR Cluj pentru calificarea in playoff-ul Ligii Campionilor a fost live text in aceasta pagina, marti seara, de la ora 21:45.

FOTO CFR Cluj, primul transfer de Liga Campionilor: Ardelenii au adus un atacant de milioane de euro

CFR Cluj se pregateste de dubla cu Slavia Praga 20 si 28 august) din play-off-ul Ligii Campionilor. Cine se impune in aceste confruntari, ajunge in grupele celei mai importante competitii intercluburi din lume. Cine pierde, se consoleaza cu grupele Ligii Europa.

CFR Cluj a castigat cu 4-3 la Celtic Glasgow acasa si s-a calificat in play-off-ul Ligii Campionilor

CFR Cluj a trecut, mati, in deplasare, de scotienii de la Celtic Galsgow, cu scorul de 4-3, calificandu-se astfel in play-off-ul Ligii Campionilor, unde vor juca cu Slavia Praga. Chiar si in eventualitatea.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )