Libnet.ro
UNICEF

21:45

Champions League, turul III preliminar: CFR Cluj vs Celtic Glasgow 1-1 Echipa lui Dan Petrescu, obligata sa inscrie in retur

Hotnews Hotnews,
 Champions League, turul III preliminar: CFR Cluj vs Celtic Glasgow 1-1 Echipa lui Dan Petrescu, obligata sa inscrie in retur

Partida tur dintre CFR Cluj si Celtic Glasgow din turul III preliminar al Champions League a fost una echilibrata. Echipa lui Dan Petrescu a deschis scorul dupa un contraatac finalizat de Rondon, insa scotienii au egalat rapid prin Forrest si pornesc drept favoriti la calificare in returul de saptamana viitoare. continuă pe Hotnews

Champions League, turul III preliminar: CFR Cluj vs Celtic Glasgow (de la 21:00) - in fata celui mai important test

CFR Cluj se afla in fata celui mai dificil adversar din aceasta campanie din preliminariile Champions League, urmand sa se dueleze cu Celtic Glasgow, campioana Scotiei, pentru calificarea in play-off. Partida tur are loc pe stadionul Dr. Constantin Radulescu, de la ora 21:00, putand fi urmarita in direct pe DigiSport 1, Look Plus si LiveText pe HotNews. ro.

Champions League, turul III preliminar: PAOK vs Ajax 2-2 - Razvan Marin a intrat pe teren in minutul 82 (Rezultatele serii)

Marti au avut loc primele partide din turul trei preliminar al Champions League. Cea mai interesanta disputa a serii a fost cea dintre PAOK si Ajax. Cele doua echipe au terminat la egalitate, scor 2-2, si returul de la Amsterdam se anunta a fi unul incins. Qarabag s-a impus in deplasarea din Cipru 2-1 vs APOEL) si este favorita la calificarea in play-off.

Europa League, turul III preliminar: Saburtalo si Linfield, victorioase in deplasare (Rezultatele serii si programul confruntarilor de miercuri si joi)

Echipa georgiana FC Saburtalo si formatia nord-irlandeza Linfield Belfast au obtinut victorii in deplasare, marti seara, in prima mansa a turului al treilea preliminar al Europa League la fotbal.

Live Stream Online CFR Cluj Celtic, Digi Sport, Telekom Sport Champions League

Miercuri, 7 august, zi plina de evenimente. in Tenis se asteapta batalia intre Simona Halep si Jennifer Brady, in direct, la Digi Sport 2, de la ora 20:00. Cu o ora mai tarziu va incepe Champions League, turul 3: CFR Cluj Celtic, pe Digi Sport 1 Europa Lueague. Urmareste Live ce se va intampla .

Cine transmite la TV CFR Cluj Celtic din preliminariile Champions League

Daca va trece de Celtic, CFR va juca in play-off-ul Ligii Campionilor cu Slavia Praga. Aceasta este echipa romanilor Nicolae Stanciu si Alexandru Baluta. Slavia Praga are in palmares 5 titluri de campioana a Cehiei, ultimul obtinut chiar in sezonul trecut. De asemenea, posibila adversara a campioanei Romaniei in playoff-ul UCL are si 14 titluri .

Asa am trait CFR Cluj - Celtic Glasgow in turul 3 preliminar al Ligii Campionilor

Asa am trait live text in aceasta pagina meciul dintre CFR Cluj si Celtic Glasgow din mansa tur a turului 3 preliminar din Liga Campionilor.

Champions League: Daca trece de Celtic Glasgow, CFR Cluj va da peste Slavia Praga in play-off

CFR Cluj va intalni echipa Slavia Praga, la care sunt legitimati Nicolae Stanciu si Alex Baluta, in play-off-ul Ligii Campionilor, in cazul in care va trece de Celtic Glasgow, in turul trei preliminar.

CFR Cluj, remiza pe teren propriu cu Celtic

Intr-un meci din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, echipele CFR Cluj si Celtic Glasgow au remizat, scor 1-1, pe terenul campioanei Romaniei.

Cine este portarul lui Celtic Glasgow si de ce se teme de cei de la CFR Cluj

CFR Cluj joaca azi, 7 august, cu Celtic Glasgow. Sub indrumarea lui Dan Petrescu, CFR Cluj se afla in fata unui test important. Campioana Romaniei trebuie sa se dueleze pentru un loc in play-off UEFA Champions League. Cine este portarul de temut de la echipa Scotiei? Cine este portarul de temut de la Celtic Glasgow? .

CFR a remizat cu Celtic in preliminariile Champions League

Formatia CFR Cluj a incheiat la egalitate, scor 1-1, meciul disputat, miercuri, pe teren propriu, in.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )