Libnet.ro
UNICEF

12:30

Universitatea Craiova a fost eliminata din Europa League

Antena3 Antena3,
Universitatea Craiova a fost eliminata din Europa League

Universitatea Craiova a fost eliminata din Europa League la fotbal dupa ce a terminat la egalitate, 1-1 0-1), cu AEK Atena, joi seara, pe Stadionul Olimpic OACA Spyros Louis din Atena, in mansa secunda a turului al. continuă pe Antena3

Universitatea Craiova, eliminata din Europa League, dupa 1-1 cu AEK Atena

AEK Atena Universitatea Craiova se joaca joi, 15 august 2019, in mansa secunda a turului 3 preliminar Europa League, dupa ce oltenii au pierdut meciul de pe teren propriu cu scorul de 2-0. Meciul este transmis de postul de televiziune Look Plus, de la ora 21:00, dar este in discutie si transmiterea live pe .

Craiova, OUT din Europa League

Universitatea Craiova a ratat calificarea in play-off-ul Ligii Europa, dupa ce a incheiat la egalita.

FCSB s-a calificat cu emotii in play-off-ul Europa League

FCSB s-a calificat cu emotii in play-off-ul Europa League la fotbal, dupa ce a invins echipa ceha FK Mlada Boleslav cu scorul de 1-0 0-0), joi seara, pe Stadionul Mestsky din Mlada Boleslav, in mansa.

Craiova iese din Europa cu un egal la Atena

Universitatea Craiova a parasit Europa League in turul 3 preliminar eliminata de AEK Atena.

Cine transmite la TV Mlada Boleslav FCSB si AEK Atena Universitatea Craiova, in preliminariile Europa League

FCSB si CS Universitatea Craiova joaca joi, 15 august 2019, in mansa secunda a turului 3 preliminar Europa League. Partidele Mlada Boleslav FCSB si AEK Atena Universitatea Craiova vor fi transmise in direct de posturile de televiziune din Romania, dar pot fi urmarite si online in format live video si text. Mlada Boleslav .

Europa League: Seara decisiva pentru echipele romanesti - Mlada Boleslav vs FCSB (20:00) si AEK Atena vs CSU Craiova (21:00)

Joi vor avea loc meciurile retur din turul al treilea preliminar al Europa League. Dupa 0-0 in tur, FCSB merge in Cehia, unde spera sa obtina calificarea pe terenul celor de la Mlada Boleslav. O misiune si mai grea are CSU Craiova, care va juca in deplasare cu AEK Atena. Grecii s-au impus pe Oblemenco cu 2-0. Ambele confruntari vor fi transmise LiveScore pe HotNews. ro.

Europa League: FCSB s-a calificat in play-off

FCSB s-a calificat cu emotii in play-off-ul Europa League la fotbal, dupa ce a invins echipa ceha FK.

Asa am trait Mlada Boleslav - FCSB pentru un loc in playoff-ul Europa League

FCSB a fortat joi seara de la 20:00 calificarea in playoff-ul Europa League, acolo unde o asteapta Vitoria Guimaraes din Portugalia.

Europa League: Vitoria Guimaraes, adversara FCSB din play-off, daca echipa din Romania trece de Mlada Boleslav

Vitoria Guimaraes Portugalia) a invins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 6-0 1-0), echipa Ventspils Letonia), in mansa secunda a turului al treilea preliminar al Europa League.

FCSB se califica in play-off-ul Europa League, dupa 1-0 cu Mlada Boleslav. Pantiru, erou in prelungiri. VIDEO

Mlada Boleslav FCSB se joaca joi, 15 august 2019, in mansa secunda a turului 3 preliminar Europa League, dupa ce meciul tur s-a terminat la egalitate, scor 0-0. Partida este transmisa in direct de postul de televiziune PRO TV, de la ora 20:00, dar poate fi urmarita si online in format live text si .

ştiri din Sport

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )