Libnet.ro
UNICEF

01:05

Euro 2020. Tricolorii au fost zmei cu Feroe

Antena3 Antena3,
Euro 2020. Tricolorii au fost zmei cu Feroe

Romania-Feroe Online Stream Live Video Pro TV Nationala de fotbal a Romaniei conduce reprezentativa Insulelor Feroe cu scorul de 2-0, din min. 29 al meciului care are loc marti seara, in Grupa F a preliminariilor. continuă pe Antena3

Romania a reusit prima victorie in preliminariile EURO 2020. Tricolorii, 4-1 cu reprezentantii Insulelor Feroe

Nationala de fotbal a Romaniei a obtinut prima sa victorie din Grupa F a preliminariilor EURO 2020, 4-1 3-1) cu reprezentativa Insulelor Feroe, marti seara, pe Stadionul Dr. Constantin Radulescu din.

Euro 2020, preliminarii: Romania vs Insulele Feroe (21:45) / Obligati sa invinga

Toata lumea din Grupa F preliminara a calculat sase puncte contra celor din Insulele Feroe, chiar daca tot auzim pe la televizor ca nu mai exista echipe mici. Orice alt rezultat in afara de o victorie poate fi considerat un mare esec. Cu atat mai mult cu cat tricolorii au cedat deja toate punctele in confruntarea cu Suedia din weekendul trecut, iar daca nu treci nici de Feroe nu prea poti emite pretentii sa ajungi la Euro 2020. Meciul de la Cluj de pe arena CFR-ului) va fi in direct pe ProTV si LiveText pe HotNews. ro de la ora 21:45.

UEFA s-a dat in spectacol: A prezentat mascota oficiala pentru EURO 2020 si a lansat o competitie pentru TOTI suporterii romani (VIDEO)

Mascota oficiala de la EURO 2020 a fost prezentata in cadrul unei ceremonii care a avut loc pe Johan Cruyff Arena din Amsterdam, potrivit Agerpres. Mascota se numeste Skillzy si, din punct de vedere al surs.

Toate rezultatele si marcatorii meciurilor din preliminariile Euro 2020

Romania a fost invinsa in primul meci din preliminariile Euro 2020, intr-o grupa in care s-au inregistrat numai rezultate de 2-1.

ROMANIA - FEROE LIVE pentru EURO 2020. ONLINE STREAM PRO TV - VIDEO

ROMANIA - FEROE LIVE pentru EURO 2020. Selectionerul nationalei de fotbal a Romaniei, Cosmin Contra, a efectuat patru modificari in echipa de start pentru partida cu reprezentativa.

EURO 2020. Suedia-Romania 2-1. Tricolorii au aratat fotbal o jumatate de repriza

Suedia-Romania Online Stream Live Video Pro tv Suedia conduce echipa Romaniei cu scorul de 1-0 din min. 33 al partidei care are loc sambata seara, pe Friends Arena din Solna, in Grupa F a preliminariilor EURO 2020.

Suedia Romania 2-1. Tricolorii au debutat cu stangul in preliminariile Euro 2020

Romania a debutat cu stangul in grupa F din preliminariile Campionatului European din 2020. Reprezentativa antrenata de Cosmin Contra a pierdut cu scorul de 1-2 meciul jucat in deplasare impotriva Suediei. Tricolorii au jucat slab in prima repriza, in care au primit 2 goluri in 7 minute. Scorul final a fost stabilit de Claudiu Keseru, [] .

Euro 2020: Debutul ratat de preliminarii si increderea lui Anghel Iordanescu in nationala Romaniei: Poate bate inclusiv Spania la Bucuresti

Romania va fi cu siguranta la Euro 2020, cel putin din calitate de tara organizatoare. Ramane de vazut daca tricolorii vor reusi sa ajunga la turneul final si pe teren. Debutul preliminariilor a fost unul ratat 1-2 cu Suedia), dar Anghel Iordanescu fost selectioner) ramane optimist: Eu cred ca nationala noastra poate bate inclusiv Spania la Bucuresti.

Programul complet al Romaniei in preliminariile EURO 2020

Tricolorii debuteaza, sambata seara, intr-o noua campanie de calificare la un turneu final. Vedeti in aceasta pagina programul complet al meciurilor din Grupa F.

Romania, debut cu STANGUL la inceputul campaniei de calificare la Euro 2020

Romania a pierdut primul meci din cadrul campaniei de calificare la Euro 2020 in fata nationalei Suediei cu scorul de 2-1. Golurile Suediei au fost marcate de Robin Quaison min. 33) si de Viktor Claesson min.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )