Libnet.ro
UNICEF

08:30

RIVER PLATE - BOCA JUNIORS ONLINE STREAM LIVE VIDEO in finala Cupei Libertadores. Meciului anului in fotbalul mondial

Antena3 Antena3,
RIVER PLATE - BOCA JUNIORS ONLINE STREAM LIVE VIDEO in finala Cupei Libertadores. Meciului anului in fotbalul mondial

RIVER PLATE - BOCA JUNIORS ONLINE STREAM LIVE VIDEOArgentinianul Santiago Solari, antrenorul echipei spaniole de fotbal Real Madrid, si-a indemnat compatriotii la calm, sambata, inaintea returului finalei. continuă pe Antena3

Copa Libertadores: River Plate si Boca Juniors au ajuns la Madrid pentru returul finalei competitiei

Jucatorii echipelor River Plate si Boca Juniors au ajuns joi la Madrid, unde vor disputa, duminica, returul finalei Copei Libertadores. Confruntarea va avea loc pe Santiago Bernabeu.

Boca Juniors vrea victoria la masa verde cu River Plate si va sesiza TAS

Boca Juniors va sesiza Tribunalul de Arbitraj Sportiv TAS) in incercarea de castiga Copa Libertadores cu River Plate la masa verde, desi returul finalei este prevazut duminica, la Madrid. Conmebol a preferat sa delocalizeze meciul la Madrid, decat sa ofere victoria la masa verde echipei Boca Juniors, dupa violentele care au dus la anularea meciului din 24 noiembrie, de pe stadionul Monumental din Buenos Aires.

Copa Libertadores: TAS a respins solicitarea clubului Boca Juniors de suspendare a finalei

Tribunalul de Arbitraj Sportiv TAS) a respins, sambata, solicitarea urgenta a clubului Boca Juniors de suspendare a mansei secunde a finalei Copa Libertadores, cu River Plate, programata duminica, la Madrid.

Copa Libertadores: Conmebol a respins apelul clubului Boca Juniors, prin care solicita cstigarea la masa verde a competitiei

Comisia de Apel a Conmebol a respins memoriul clubului Boca Juniors, prin care solicita castigarea la masa verde a Copei Libertadores, informeaza AFP.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )