Libnet.ro
UNICEF

20:30

ROMANIA - FEROE LIVE pentru EURO 2020. ONLINE STREAM PRO TV - VIDEO

Antena3 Antena3,
ROMANIA - FEROE LIVE pentru EURO 2020. ONLINE STREAM PRO TV - VIDEO

ROMANIA - FEROE LIVE pentru EURO 2020. Selectionerul nationalei de fotbal a Romaniei, Cosmin Contra, a efectuat patru modificari in echipa de start pentru partida cu reprezentativa. continuă pe Antena3

Romania - Feroe LIVE STREAM. Tricolorii incearca sa-si spele pacatele din Suedia

Romania-Feroe,marti, de la 21:45, este meciul care poate linisti cat de cat apele la echipa nationala. intalnim o echipa care a pierdut in Malta, 1-2, desi a jucat din minutul 62 cu un om in.

UEFA s-a dat in spectacol: A prezentat mascota oficiala pentru EURO 2020 si a lansat o competitie pentru TOTI suporterii romani (VIDEO)

Mascota oficiala de la EURO 2020 a fost prezentata in cadrul unei ceremonii care a avut loc pe Johan Cruyff Arena din Amsterdam, potrivit Agerpres. Mascota se numeste Skillzy si, din punct de vedere al surs.

Romania Insulele Feroe Live video, marti, de la 21:45, la Pro TV. Suntem mari doar cu echipele mici

Romania Insulele Feroe se joaca marti, 26 martie, de la ora 21:45, in a doua etapa din preliminariile pentru Euro 2020. Partida de la Cluj-Napoca este transmisa in direct de postul de televiziune Pro TV, dar poate fi urmarita si online in format live video. Tricolorii vin dupa meciul cu Suedia, pierdut cu scorul [] .

Romania - Feroe, azi, ora 21.45. Totul despre adversara de azi a tricolorilor

Partida Romania Feroe, din preliminariile Euro 2020, se joaca de la ora 21:45, pe stadionul CFR Cluj, si va fi transmisa in direct la Pro TV.

Romania, debut cu STANGUL la inceputul campaniei de calificare la Euro 2020

Romania a pierdut primul meci din cadrul campaniei de calificare la Euro 2020 in fata nationalei Suediei cu scorul de 2-1. Golurile Suediei au fost marcate de Robin Quaison min. 33) si de Viktor Claesson min.

Romania obtine primele puncte in calificarile pentru EURO 2020

Nationala Romaniei si-a respectat statutul de favorita in duelul cu Feroei si s-a impus, cu 4-1 3-1), la capatul unui meci controlat in integralitatea sa.

Romania, pe ultimul loc: Cum arata clasamentul grupei de calificare pentru Euro 2020 dupa prima etapa

Tricolorii au facut un meci, per ansamblu, slab, la Stockholm, iar acum se pregatesc pentru duelul cu Feroe marti, ora 21. 45, Pro TV), de la Cluj.

Romanii, chemati la marea sarbatoare a fotbalului european: Cum poti cumpara bilete la Euro 2020 si cat vor costa ele

La cum a inceput preliminariile pentru Euro 2020, nu se stie daca nationala Romaniei va fi prezenta la Campionatul European, insa Bucurestiul e printre cele 12 orase care vor gazdui partide din cadrul turneului final.

Euro 2020, preliminarii: Portugalia (1-1 cu Serbia), fara victorie dupa doua partide - Rezultatele zilei

Portugalia campioana en-titre a Europei) a remizat, scor 1-1, pe propriul teren, cu Serbia. Lusitanii sunt fara victorie dupa doua partide disputate in preliminariile pentru Euro 2020. Franta a trecut de Islanda 4-0), in timp ce Anglia s-a impus categoric 5-1) pe terenul Muntenegrului. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei.

VIDEO Euro 2020, preliminarii: Germania, victorie cu 3-2 pe terenul Olandei

Germania a reusit sa se impuna in deplasare, scor 3-2, la debutul in preliminariile pentru Euro 2020. Victima nemtilor s-a numit Olanda, nationala care desi a revenit de la 0-2, nu a putut evita infrangerea. Disputa a facut parte din Grupa C.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )