Libnet.ro
UNICEF

19:46

SIMONA HALEP - ASHLEIGH BARTY ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT de la Madrid. Vremea revansei pentru Halep

Antena3 Antena3,
SIMONA HALEP - ASHLEIGH BARTY ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT de la Madrid. Vremea revansei pentru Halep

SIMONA HALEP - ASHLEIGH BARTY ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORTJucatoarea australiana de tenis Ashleigh Barty, locul 9 mondial, va fi adversara romancei Simona Halep in sferturile de finala ale turneului de. continuă pe Antena3

SIMONA HALEP - VIKTORIA KUZNOVA ONLINE STREAM LIVE VIDEO la Madrid. Premiera pentru Halep

SIMONA HALEP - VIKTORIA KUZNOVA ONLINE STREAM LIVE VIDEO la Madrid. N-am mai jucat impotriva ei, asa ca nu stiu cum joaca. Voi verifica putin, am destul timp. intotdeauna e o mare provocare cand am o adversara.

Simona Halep Ashleigh Barty, in sferturile turneului de la Madrid. Cand se joaca meciul

Simona Halep si-a aflat urmatoarea adversara din cadrul turneului de la Madrid. Numarul 3 mondial o va intalni pe Ashleigh Barty numarul 9 WTA) in sferturile de finala ale competitiei. Partida se va juca joi, la o ora care va fi anuntata ulterior de catre organizatori. Sportiva noastra s-a calificat in sferturile de finala ale [] .

LIVE Simona Halep - Ashleigh Barty in sferturi la Madrid

Simona Halep joaca impotriva australiencei Ashleigh Barty, joi de la ora 13:00, in sferturile de finala de la Madrid. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

Asa am trait Simona Halep - Ashleigh Barty in sferturi la Madrid

Simona Halep a jucat impotriva australiencei Ashleigh Barty, joi de la ora 13:00, in sferturile de finala de la Madrid. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

LIVE Simona Halep - Ashleigh Barty (13:00)

Simona Halep joaca impotriva australiencei Ashleigh Barty, joi de la ora 13:00, in sferturile de finala de la Madrid.

LiveText Simona Halep vs Ashleigh Barty (de la ora 13:00)

Prima infrangere a Simonei Halep din actualul sezon a venit tocmai contra lui Ashleigh Barty, in turul doi al turneului de la Sydney 6-4, 6-4). De atunci, multe s-au schimbat, iar intre timp a sosit sezonul de zgura, cel in care Halep se simte cel mai bine. Duelul dintre Simona si Ashleigh din sferturile de la Madrid Premier Mandatory) va fi in direct pe Digisport 1 si LiveText pe HotNews. ro de la ora 13:00.

LiveText Simona Halep vs Ashleigh Barty 7-5, 0-0

Prima infrangere a Simonei Halep din actualul sezon a venit tocmai contra lui Ashleigh Barty, in turul doi al turneului de la Sydney 6-4, 6-4). De atunci, multe s-au schimbat, iar intre timp a sosit sezonul de zgura, cel in care Halep se simte cel mai bine. Duelul dintre Simona si Ashleigh din sferturile de la Madrid Premier Mandatory) este in direct pe Digisport 1 si LiveText pe HotNews. ro.

WTA Madrid: Simona Halep vs Ashleigh Barty 7-5, 7-5/ Test trecut cu bine - Simona Halep, in semifinale la Caja Magica

Simona Halep a interpretat foarte bine partitura tactica impotriva lui Ashleigh Barty, jucatoarea noastra deplasand-o pe cat posibil pe australianca si jucand-o cat mai mult pe backhand. A rezultat un meci intens, cu multe lovituri spectaculoase si cu o Simona Halep care a fost mai inspirata si mai precisa in momentele importante. A fost 7-5, 7-5 pentru numarul trei mondial, dupa o disputa care a durat o ora si 32 de minute. Halep este in semifinale la Madrid Premier Mandatory), acolo unde va da peste invingatoarea meciului dintre Naomi Osaka liderul mondial) si Belinda Bencic. Se actualizeaza.

WTA Madrid: Simona Halep vs Ashleigh Barty, duel in optimi / Partida are loc joi, de la ora 13:00

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA, o va intalni pe sportiva australiana Ashleigh Barty, numatul 9 mondial, joi, de la ora 13:00, in sferturile de finala ale turneului Madrid Open, conform programului anuntat de organizatori.

Ashleigh Barty: Sunt mandra ca i-am pus probleme Simonei Halep

Ashleigh Barty a fost eliminata in sferturile de la Madrid, australianca fiind depasita in doua seturi, scor 7-5, 7-5, de Simona Halep. La finalul disputei, Barty s-a declarat multumita ca a putut sa ii puna probleme Simonei, cunoscuta fiind constanta jucatoarei noastre pe zgura.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )