Libnet.ro
UNICEF

22:00

SIMONA HALEP - VIKTORIA KUZNOVA ONLINE STREAM LIVE VIDEO la Madrid. Premiera pentru Halep

Antena3 Antena3,
SIMONA HALEP - VIKTORIA KUZNOVA ONLINE STREAM LIVE VIDEO la Madrid. Premiera pentru Halep

SIMONA HALEP - VIKTORIA KUZNOVA ONLINE STREAM LIVE VIDEO la Madrid. N-am mai jucat impotriva ei, asa ca nu stiu cum joaca. Voi verifica putin, am destul timp. intotdeauna e o mare provocare cand am o adversara. continuă pe Antena3

LIVE Simona Halep - Viktoria Kuzmova (13:00)

Simona Halep continua aventura la Madrid si o intalneste, miercuri, in turul 3, pe slovaca Viktoria Kuzmova. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

LIVE Simona Halep - Viktoria Kuzmova. Un prim set fulminant!

Simona Halep continua aventura la Madrid si o intalneste, miercuri, in turul 3, pe slovaca Viktoria Kuzmova. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

Asa am trait Simona Halep - Viktoria Kuzmova la Madrid

Simona Halep a continuat aventura la Madrid si o intalneste, miercuri, in turul 3, pe slovaca Viktoria Kuzmova. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

Cum arata statistica meciului dintre Simona Halep si Viktoria Kuzmova

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep s-a calificat fara probleme in sferturile de finala ale turneului de la Madrid WTA), dupa o victorie cu 6-0, 6-0 in fata slovacei Viktoria Kuzmova.

LiveText Simona Halep vs Viktoria Kuzmova (de la ora 13:10)

Viktoria Kuzmova 46 WTA) este hopul pe care Simona Halep trebuie sa-l treaca pana la a ajunge in sferturile turneului Premier Mandatory de la Madrid. Cele doua nu s-au intalnit pana acum in circuitul WTA. Meciul de pe arena Manolo Santana va fi in direct pe Digisport 1 si LiveText pe HotNews. ro de la ora 13:10.

LiveText Simona Halep vs Viktoria Kuzmova 6-0, 5-0

Viktoria Kuzmova 46 WTA) este hopul pe care Simona Halep trebuie sa-l treaca pana la a ajunge in sferturile turneului Premier Mandatory de la Madrid. Cele doua nu s-au intalnit pana acum in circuitul WTA. Meciul de pe arena Manolo Santana este in direct pe Digisport 1 si LiveText pe HotNews. ro.

WTA Madrid: Simona Halep vs Viktoria Kuzmova 6-0, 6-0/ Halep, in sferturi - Antrenament de 45 de minute

45 de minute a stat pe teren Simona Halep in meciul din optimi cu Viktoria Kuzmova 46 WTA), perioada in care i-au iesit aproape toate: a servit bine, s-a deplasat din nou la un nivel incredibil, a variat jocul si nu a cedat nici macar un game 6-0, 6-0). Calificarea printre cele mai bune opt jucatoare de la Madrid si-a aparat astfel punctele de anul trecut) a venit la pas, cu viteza unui TGV. Greul de aici incepe insa: posibil duel cu Ashleigh Barty daca australianca trece de Yulia Putintseva).

Organizatorii turneului Madrid Open au anuntat ora la care va incepe meciul dintre Simona Halep si Viktoria Kuzmova

Sinura jucatoare din Romania ramasa pe tabloul principal de la Madrid, Simona Halep va juca miercuri in optimile de finala ale competitiei.

Simona Halep, DE NEOPRIT! Romanca si-a DESFIINTAT adversara cu un dublu 6-0 si s-a calificat in sferturile turneului de la Madrid

Simona Halep defileaza la turneul WTA de la Madrid. Sportiva romanca 27 de ani, 3 WTA) a invins-o clar, miercuri, pe slovaca Viktoria Kuzmova 20 de ani, 46 WTA), in optimile de finala, in doua.

Simona Halep, calificare muncita in turul doi la Madrid VIDEO

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul trei mondial, a obtinut o victorie facila in fata rusoaicei Margarita Gasparian, cu 6-0, 6-4, in prima runda a turneului WTA de la Madrid, dotat cu premii.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2519 seconds )