Libnet.ro
UNICEF

14:01

Optimism la CFR Cluj inaintea returului cu Malmo: Daca Barcelona a reusit

Online Sport Online Sport,
Optimism la CFR Cluj inaintea returului cu Malmo: Daca Barcelona a reusit

CFR Cluj are de intors in returul cu Malmo din Suedia rezultatul de 0-1 inregistrat la finalul mansei tur din Gruia pentru a obtine calificarea in turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. continuă pe Online Sport

CFR Cluj, dupa despartirea de Edi Iordanescu: Jucatorii CFR-ului nu au demis antrenorii din Gruia si nu o vor face niciodata

CFR Cluj a facut precizari in ceea ce priveste rezilierea contractului lui Edi Iordanescu, sustinand ca jucatorii nu au avut nicio implicare in decizia despartirii clubului de antrenor, hotararea fiind luata exclusiv de membrii Consiliului de Administratie.

CFR Cluj pierde puncte la Calarasi. Continua forma slaba pentru campioana

Aducerea lui Antonio Conceicao in locul lui Edi Iordanescu n-a produs socul dorit de conducerea celor de la CFR Cluj si campioana a ramas fara victorie in Liga 1 Betano dupa a doua etapa. Asa am trait Dunarea Calarasi - CFR Cluj 0-0.

Dan Alexa, dupa meciul Dunarii cu CFR Cluj, incheiat 0-0: Este un inceput peste asteptarile noastre

Tehnicianul echipei Dunarea Calarasi, Dan Alexa, a declarat sambata seara, dupa meciul cu CFR Cluj, scor 0-0, ca isi felicita jucatorii pentru prestatie, el precizand, citat de News. ro, ca inceputul de sezon este unul peste asteptari.

Dezastru la CFR Cluj: 0-0 cu Dunarea Calarasi, la debutul lui Conceicao

Nici macar dupa schimbarea antrenorului CFR Cluj nu da semne de revenire. Echipa campioana a facut doar 0-0 cu nou promovata Dunarea Calaraasi.

Liga 1: Dunarea Calarasi - CFR Cluj 0-0 / nca un pas gresit pentru campioana; Echipa lui Dan Alexa are patru puncte dupa doua etape

CFR Cluj, campioana Romaniei, a inregistrat al doilea rezultat de egalitate consecutiv in Liga 1, 0-0 cu nou-promovata Dunarea Calarasi, la primul meci pe banca al portughezului Toni Conceicao, dupa plecarea lui Edi Iordanescu. Dupa primele doua etape, echipa lui Dan Alexa are patru puncte si ramane fara gol primit.

LIVE Dunarea Calarasi - CFR Cluj (18:00)

Pentru CFR Cluj meciul de la Calarasi este primul cu Antonio Conceicao pe banca dupa despartirea de Edi Iordanescu. Partida e live text in aceasta pagina sambata de la ora 18:00.

LIVE Dunarea Calarasi - CFR Cluj 0-0

Pentru CFR Cluj meciul de la Calarasi este primul cu Antonio Conceicao pe banca dupa despartirea de Edi Iordanescu. Partida e live text in aceasta pagina sambata de la ora 18:00.

Asa am trait Dunarea Calarasi - CFR Cluj 0-0

Pentru CFR Cluj meciul de la Calarasi a fost primul cu Antonio Conceicao pe banca dupa despartirea de Edi Iordanescu. Partida a fost live text in aceasta pagina sambata de la ora 18:00. Apasati aici pentru live video .

Edi Iordanescu, explica de ce a a fost DAT AFARA de CFR Cluj dupa doar 3 meciuri: Am fost in locul potrivit la momentul nepotrivit!

Antrenorul Edi Iordanescu a oferit primele explicatii dupa ce a fost dat afara de la campioana CFR Cluj dupa doar 3 meciuri. Tehnicianul arata ca nu latura sportiva a stat la baza plecarii sale de la echipa.

Edward Iordanescu da cartile pe fata: de ce a plecat de la CFR Cluj si care e adevarul din spatele bataii dintre Culio si Djokovici

Antrenorul Edward Iordanescu, dat afara de la CFR Cluj, a declarat ca nu latura sportiva a stat la baza plecarii sale de la campioana Romaniei.

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2569 seconds )