Libnet.ro
UNICEF

13:00

Protestul din Paris afecteaza Campionatul European de handbal feminin! Mai multe meciuri au fost amanate

Antena3 Antena3,
Protestul din Paris afecteaza Campionatul European de handbal feminin! Mai multe meciuri au fost amanate

Meicurile Franta - Suedia, programat, sambata, la ora locala 15. 00, si Serbia - Rusia, de la ora locala 18. 00, la Nantes, in grupa principala I a Campionatului European de handbal feminin, au fost amanate. continuă pe Antena3

Buzoianca rasplatita pentru performanta. Arbitreaza la Campionatul European de handbal feminin

Arbitrul international de handbal, Simona Stancu, va primi titlul de Cetatean de onoare al judetului Buzau, in ultima sedinta a Consiliului Judetean din 2018. Buzoianca, alaturi de Cristina Nastase, din Galati, formeaza cel mai apreciat cuplu de arbitri romani la nivel international. in aceasta perioada, cele doua romance arbitreaza meciuri la Campionatul European de handbal feminin, din Franta.

Protestul vestelor galbene afecteaza CE de handbal feminin: meciurile de la Nantes, amnate

Meciurile Franta - Suedia, programat, sambata, la ora locala 15. 00, si Serbia - Rusia, de la ora locala 18. 00, la Nantes, in grupa principala 1 a Campionatului European de handbal feminin, au fost amanate pentru duminica, de la aceleasi ore, din cauza protestelor vestelor galbene anuntate pentru acest week-end, informeaza lequipe. fr.

Romania spulbera Norvegia la Campionatul European de handbal feminin din Franta

Nationala Romaniei a invins clar Norvegia, detinatoarea titlului, cu scorul de 31-23 18-12), miercuri, la Brest, in ultimul sau meci din Grupa D a Campionatului European de handbal feminin - EHF EURO 2018 din.

Victorie incredibila a Romaniei cu Norvegia, la Campionatul European de Handbal. Tricolorele reusesc sa spulbere marea favorita

Romania a reusit o victorie incredibila cu Norvegia in ultimul meci din faza grupa D a Campionatului European de handbal feminin din Franta. Handbalistele au reusit sa castige cu scorul de.

Primele rezultate din grupele principale la Campionatul European

Joi seara a debutat faza grupelor principale la Campionatul European de handbal feminin gazduit de Franta.

Clasamentul grupei principale si programul echipei Romaniei la Campionatul European de handbal

In urma victoriei cu Norvegia, in utimul meci al grupei D, Romania va intra in faza urmatoare a competitiei cu o zestre de patru puncte, maximum posibil.

Protestele de strada din Franta afecteaza desfasurarea Campionatului European

Doua meciuri programate sambata in grupa I principala de la Campionatul European de handbal feminin din Franta au fost amanate.

O noua victorie impresionanta pentru Romania la Campionatul European de Handbal Feminin: Calificare in grupele principalele cu maximum de puncte

Nationala Romaniei de Handbal feminin a reusit o noua victorie fabuloasa in prima faza a grupelor Campionatului European din Franta. Miercuri, tricoloarele au invins la scor, 31 la 23 , nationala Norvegie, una di.

LIVE Romania - Norvegia la Campionatul European

Romania e deja calificata in faza grupelor principale la Campionatul European de handbal feminin din Franta, insa meciul cu Norvegia este crucial pentru zestrea de puncte pe care o vom avea in faza urmatoare a competitiei.

Asa am trait Romania - Norvegia la Campionatul European

Romania era deja calificata in faza grupelor principale la Campionatul European de handbal feminin din Franta, insa meciul cu Norvegia a fost unul crucial pentru zestrea de puncte pe care o vom avea in faza urmatoare a competitiei.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )