Libnet.ro
UNICEF

21:45

Statuia lui Zlatan Ibrahimovic a fost din nou vandalizata

Hotnews Hotnews,
 Statuia lui Zlatan Ibrahimovic a fost din nou vandalizata

Statuia care il infatiseaza pe fotbalistul suedez Zlatan Ibrahimovic, aflata in fata stadionului din Malmo, Suedia a fost vandalizata. Artistul care a realizat statuia, Peter Linde, i-a rugat pe oameni sa opreasca aceste acte de vandalism, asta dupa ce acestia au ales sa ii taie nasul statuii, scrie BBC. continuă pe Hotnews

Mihai Gadea, cea mai frumoasa veste de Craciun: Jian Cazac va avea din nou maini

Jian Cazac, tatal din Suceava care si-a pierdut mainile in urma unui accident de munca, va primi din nou maini. Vestea a fost data, duminica, de Mihai Gadea.

Clasamentul WTA: Ana Bogdan, salt de 7 locuri - Romania are din nou trei sportive in TOP 100

Ana Bogdan a urcat sapte locuri in clasamentul WTA, ea aflandu-se in acest moment pe locul 98 in lume. in urma acestei modificari din ierarhie, Romania are din nou trei sportive in TOP 100 WTA.

Whats Up loveste din nou. Ce a putut sa faca Marius Ivancea noaptea trecuta, intr-un club din Bucuresti

Whats Up o tine din scandal in scandal. Dupa ce in urma cu doua saptamani a ajuns la politie pentru ca si-ar fi agresat iubita, artistul a comis-o din nou. De aceasta data a avut un conflict cu bodyguarzii unui club, care au trebuit sa intervina dupa ce Whats Up a lovit geamurile localului cu .

Polonia sfideaza din nou Bruxellesul: Parlamentul voteaza o lege care sanctioneaza judecatorii care se opun reformelor in Justitie

Polonia sfideaza din nou Bruxellesul: Camera deputatilor a aprobat vineri o lege care permite sanctionarea judecatorilor care se opune reformelor judiciare, un proiect denuntat de opozitie drept o amenintare la adresa statului de drept, scrie AFP.

SCANDAL DE PROPORTII! Whats Up si-a iesit, din nou, din minti! A dat dovada de o VIOLENTA IESITA DIN COMUN. Martorii au inghetat de frica (FOTO)

Whats Up a fost coplesit de probleme in ultima vreme. ANTONIA A VORBIT DESPRE DESPARTIREA DE ALEX VELEA! S-A iNTAMPLAT DUPA ANI DE RELATIE! INCREDIBIL CE A PUTUT SA-I FACA Dupa.

Dan Nistor dorit din nou de FCSB

Mijlocasul dinamovist Dan Nistor se afla in atentia clubului FCSB pentru un transfer in pauza competitionala din iarna.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )