Libnet.ro
UNICEF

12:30

VIDEO FOTOGALERIE CM 2018: Suedia vs Anglia 0-2 / Eficienta maxima - doua goluri din doua suturi pe poarta; Anglia, n semifinale dupa 28 de ani

Hotnews Hotnews,
 VIDEO FOTOGALERIE CM 2018: Suedia vs Anglia 0-2 / Eficienta maxima - doua goluri din doua suturi pe poarta; Anglia, n semifinale dupa 28 de ani

Fara sa straluceasca in mod deosebit, Anglia a controlat clar partida cu Suedia si a obtinut fara emotii calificarea in careul de asi al Campionatului Mondial din Rusia. Nationala pregatita de Gareth Southgate a avut doar doua suturi pe poarta, dar ambele au fost transformate in gol. Harry Maguire 30') si Dele Alli 59') au stabilit scorul final al meciului de pe Cosmos Arena, fiecare marcand cu o lovitura de cap. Astfel, aventura suedezilor se opreste in sferturi, dupa un joc modest si fara solutii in fata lui Pickford, aflat intr-o zi de gratie. continuă pe Hotnews

CM 2018: Suedia, Anglia, Rusia si Croatia lupta pentru ultimele doua locuri care duc n semifinale - Europa la putere

Cu o generatie de exceptie, Croatia era vazuta de multi specialisti printre echipele care vor cocheta cu fazele superioare ale Campionatului Mondial. Croatii nu le-au dezamagit asteptarile, dar acum miza este dusa la un alt nivel: un posibil loc in semifinale. Pentru acest lucru este insa nevoie de o victorie in fata Rusiei de la ora 21:00), gazda pregatita de orice sacrificiu pentru a face impresie. in cealalta partida a zilei, Anglia si Suedia se dueleaza de la ora 17:00. Meciurile vor fi in direct pe TVR1 si TVR HD si LiveText pe HotNews. ro.

VIDEO FOTOGALERIE CM 2018: Suedia vs Anglia 0-2 / Eficienta maxima - doua goluri din doua lovituri pe poarta; Anglia, n semifinale dupa 28 de ani

Fara sa straluceasca in mod deosebit, Anglia a controlat clar partida cu Suedia si a obtinut fara emotii calificarea in careul de asi al Campionatului Mondial din Rusia. Nationala pregatita de Gareth Southgate a avut doar doua lovituri pe poarta, dar ambele au fost transformate in gol. Harry Maguire 30') si Dele Alli 59') au stabilit scorul final al meciului de pe Cosmos Arena, fiecare marcand cu o lovitura de cap. Astfel, aventura suedezilor se opreste in sferturi, dupa un joc modest si fara solutii in fata lui Pickford, aflat intr-o zi de gratie.

LIVE Suedia - Anglia (17:00)

Urmariti live text in aceasta pagina dupa ora 17:00 sfertul de finala dintre Suedia si Anglia.

LIVE Suedia - Anglia 0-1

Urmariti live text in aceasta pagina dupa ora 17:00 sfertul de finala dintre Suedia si Anglia.

LIVE Suedia - Anglia 0-2

Urmariti live text in aceasta pagina dupa ora 17:00 sfertul de finala dintre Suedia si Anglia.

Asa am trait Suedia - Anglia 0-2

Am transmis live text in aceasta pagina dupa ora 17:00 sfertul de finala dintre Suedia si Anglia.

Avancronica meciului Suedia - Anglia. Pentru o revenire istorica in semifinale

Suedia si Anglia se infrunta pentru calificarea in semifinalele Cupei Mondiale, acolo unde cele doua echipe n-au mai fost prezente de peste doua decenii.

Pariati pe Suedia - Anglia

Suedia n-a mai fost in semifinale de 24 ani, iar ultima prezenta a Angliei in careul de asi dateaza din Italia 1990. Asadar o sansa am putea spune istorica pentru fiecare dintre cele doua de a reveni in semifinalele Cupei Mondiale. Vedeti aici cotele.

LiveText Suedia vs Anglia 0-1 (Pauza) / 30' Maguire a deschis scorul

Al treilea duel din sferturile de finala de la Campionatul Mondial le pune fata in fata pe Suedia si Anglia. Echipa pregatita de Janne Andersson nu a ajuns intamplator in aceasta faza a competitiei, astfel ca meciul nu va fi chiar la indemana englezilor. Partida de la Samara va reprezenta cea de-a 25-a infruntare directa dintre cele doua nationale si va putea fi urmarita in direct pe TVR 1, TVR HD si LiveText pe HotNews. ro.

FINAL Suedia vs Anglia 0-2

Al treilea duel din sferturile de finala de la Campionatul Mondial le pune fata in fata pe Suedia si Anglia. Echipa pregatita de Janne Andersson nu a ajuns intamplator in aceasta faza a competitiei, astfel ca meciul nu va fi chiar la indemana englezilor. Partida de la Samara va reprezenta cea de-a 25-a infruntare directa dintre cele doua nationale si va putea fi urmarita in direct pe TVR 1, TVR HD si LiveText pe HotNews. ro. Se actualizeaza.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )