Libnet.ro
UNICEF

06:45

BLACK FRIDAY pentru Romania. Tricolorii au ratat calificarea directa la EURO 2020

Antena3 Antena3,
BLACK FRIDAY pentru Romania. Tricolorii au ratat calificarea directa la EURO 2020

ROMANIA - SUEDIA LIVE Marcus Berg a deschis scorul pentru Suedia in minutul 18. Nationala de fotbal a Romaniei va intalni echipa Suediei, vineri seara ora 21:45), pe Arena Nationala din Bucuresti, in Grupa . continuă pe Antena3

Interviu la cald cu seful eMAG despre Black Friday, preturi si Romania

Din 2011 pana acum, Black Friday in Romania a suferit cateva schimbari majore. in spatele multora dintre ele a stat eMAG. in 2019, Iulian Stanciu, director general si actionar eMAG, a.

Black Friday in Romania: cand a pornit si ce a insemnat la inceput

Black Friday este, pentru multi, cel mai asteptat eveniment al anului. Banii sunt cheltuiti mai lejer decat in orice alta zi a anului. Totodata, creditele sunt mai numeroase ca niciodata.

BLACK FRIDAY 2019 |CELE MAI TARI RECOMANDARI DE BLACK FRIDAY PENTRU ROMANI. OFERTE DE NEREFUZAT

BLACK FRIDAY 2019 eMag Reduceri ALTEX Oferte Flanco BLACK FRIDAY iPhone BLACK FRIDAY Samsung Preturi telefoane Reduceri TV . Romanii asteapta cu nerabdare marile reduceri care vor avea loc de black.

Black Friday pentru masini. Ce reduceri se fac pana vineri

Unul dintre cele mai cunoscute site-uri specializate in vanzarea autoturismelor a anuntat oferte in valoare de 4,2 milioane de euro de Black Friday, care a se va incheia vineri 15 noiembrie.

Black Friday de Romania - O istorie de opt ani plina de multumire, schimbari, dezamagiri si suparari

In opt ani de Black Friday s-au intamplat multe si o groaza de oameni s-au trezit cu noaptea-n cap, sperand sa prinda cu adevarat o mega-reducere. Prin 2012 site-urile picau mereu, intr-un an au fost doua etape de Black Friday, iar in altul comerciantii au fost ceva mai retinuti, dar de la an la an vanzarile au tot crescut. in fiecare an doar cei mai rapizi si norocosi pot prinde ofertele cu adevarat grozave si altii vad suparati ca produsele dorite sunt mai scumpe decat cu o luna in urma. Dar in opt ani a crescut de cateva ori numarul celor care cumpara de pe mobil si platesc cu cardul. in plus, acum opt ani erau la moda tabletele, dar in prezent cel mai mult se cauta smartphone-uri si TV-uri, iar la capitolul produse la moda pot fi incluse trotinetele electrice.

Ce masuri de siguranta recomanda Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii de Black Friday

Pentru ca de Black Friday piata online este inundata de oferte speciale, iar operatorii de comunicatii vin cu o gama larga de oferte speciale de telefonie, internet sau televiziuneAutoritatea Nationala pentru.

Black Friday la Digi |RCS-RDS: toate ofertele. A taiat preturile in jumate

Digi |RCS-RDS a promis Black Friday pentru anul acesta. A activat campania in seara zilei de 14 noiembrie si, ei bine, e rost de reduceri importante. Daca in alti ani Digi |RCS-RDS s-a tinut.

Ultima zi de Black Friday: magazinul care concureaza eMAG la reduceri

In timp ce eMAG pregateste Black Friday pentru 15 noiembrie, un alt magazin a facut fix invers: reduceri inainte de campania eMAG. Si pentru cei pasionati de electronice sunt o multime de.

BLACK FRIDAY 2019 |VEZI LISTA cu toate MAGAZINELE DIN ROMANIA care vor avea REDUCERI URIASE DE BLACK FRIDAY!

BLACK FRIDAY 2019 eMag Reduceri ALTEX Oferte Flanco BLACK FRIDAY iPhone BLACK FRIDAY Samsung Preturi telefoane Reduceri TV . Mai sunt cateva ore pana cand magazinele online si nu numai vor avea.

Black Friday 2019 la eMAG: ce reduceri pregateste cel mai mare retailer online din Romania

Anul acesta, eMAG organizeaza cel mai asteptat eveniment de cumparaturi al anului pe 15 noiembrie. in cadrul unui eveniment organizat la Commons Unirii, reprezentantii companiei au vorbit despre strategia pe care o vor adopta pentru Black Friday.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )