Libnet.ro
UNICEF

19:30

Nota de plata pentru Neagu-dependenta! Cea mai dura veste dupa Romania-Rusia: Pe Cristina o doare genunchiul

Adevărul Adevărul,
Nota de plata pentru Neagu-dependenta! Cea mai dura veste dupa Romania-Rusia: Pe Cristina o doare genunchiul

Cristina Neagu a evoluat doar 32 de minute la debutul Romaniei in Grupa Principala II, contra Rusiei, insa Tomas Ryde a venit cu precizari ingrijoratoare la finalul partidei, anuntand ca cea mai buna handbalista a lumii se resimte dupa efortul depus la Kumamoto. Danezul a lasat sa se inteleaga ca liderul echipei tricolore ar putea rata chiar urmatorul meci, de marti, contra Suediei. continuă pe Adevărul

UNICEF pregateste cea mai mare strangere de fonduri din istorie pentru copiii din tarile aflate in razboi

Un copil din patru de pe planeta traieste in tari aflate in razboi sau afectate de dezastre naturale. UNICEF se pregateste sa lanseze pentru 2020 cea mai mare strangere de fonduri din istorie in cursul anului viitor pentru mai bine de 59 de milioane de copii aflati la nevoie in 64 de tari din lume.

Mercedes va plati cea mai mare taxa de participare in Formula 1 din istorie

Echipa Mercedes va achita pentru sezonul viitor cea mai mare taxa de participare in Formula 1 din istorie, aproape 5,5 milioane de dolari.

VIDEO Grav accident pe cea mai aglomerata sosea din Romania. Motivul pentru care salvatorii au fost nevoiti sa-si duca in spate echipamentele necesare

Traficul a fost intrerupt mai bine de doua ore pe cea mai aglomerata portiune de sosea nationala, DN 1, la iesirea din Cluj. Asta dupa ce un grav accident de circulatie a avut loc aici, sambata, 7 decembrie.

A fost inaugurata cea mai mare sala de spectacole din Moldova. Cum a fost transformat un vechi cinematograf

A fost inaugurata cea mai mare sala de spectacole din Moldova. Un fost cinematograf din Iasi a fost renovata pentru prima data de la darea in functiune.

Sondaj: Igor Dodon, politicianul care se bucura de cea mai mare incredere

Presedintele Igor Dodon este personalitatea politica in care au cea mai mare incredere respondentii unui sondaj realizat de Fondul Opiniei Publice. Seful statului, care a fost mentionat de catre 26% din intervievati, este urmat de presedinta Partidului Actiune si Solidaritate, ex-premierul Maia Sandu, pentru care s-au pronuntat aproape 24% din respondenti, transmite IPN.

Adriana Iliescu atragea toate privirile in tinerete. Cat de frumoasa era cea mai batrana mama din Romania

A adus premiera de a deveni mama la 66 de ani in Romania, dar putini stiu cum arata atunci cand era tanara. Fotografia cu Adriana Iliescu de la varsta de 20 de ani a surprins pe toata lumea. Cum arata atunci cea care este cunoscuta drept cea mai batrana mama din tara noastra? Cum arata .

Reteta Alba ca zapada. Cea mai cautata reteta de Craciun VIDEO

RETETE DE CRACIUNDeliciul copilariei noastre: Prajitura Alba ca zapada, este cea mai cautata reteta de Craciun. Voua cine v-o pregatea: mama sau bunica? Iata o reteta Alba ca zapada care sa-ti aduca aminte de zil.

Grupul Aramco a atras 25,6 miliarde de dolari in cea mai mare oferta publica initiala din lume

Gigantul producator saudit de petrol Aramco a stabilit pretul actiunilor sale la nivelul superior al intervalului tintit, in cea mai mare oferta publica initiala din lume in care a atras 25,6 miliarde de dolari, peste recordul anterior, de 25 de miliarde de dolari, atins de grupul chinez de comert electronic Alibaba in 2014.

KLAUS IOHANNIS: NATO este cea mai puternica alianta din toate timpurile

Alianta Nord Atlantica este cea mai puternica alianta din toate timpurile, care a rezistat foarte bine timp de 70 de ani, a spus, ieri, presedintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni, dupa participarea la summit-ul NATO de la Londra, care a avut loc saptamana aceasta.

Bank of China, a patra cea mai mare banca din lume, vine in Romania. Data oficiala a lansarii

Bank of China, a patra cea mai mare institutie bancara din lume, isi va lansa oficial operatiunile in Romania in data de 16 decembrie.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )