Libnet.ro
UNICEF

21:45

Razvan Burleanu ii tine partea lui Cosmin Contra dupa esecul cu Suedia

Online Sport Online Sport,
Razvan Burleanu ii tine partea lui Cosmin Contra dupa esecul cu Suedia

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal spune ca niciun alt antrenor n-ar fi putut face mai mult contra Suediei in meciul din preliminariile EURO 2020 si spune ca soarta lui Cosmin Contra va fi decisa dupa meciul din Spania. continuă pe Online Sport

FRF reactioneaza. Ce se va intampla cu selectionerul Cosmin Contra, dupa ratarea calificarii directe la EURO 2020

Pe fondul infrangerii in fata Romaniei in fata Suediei 0-2) si a ratarii calificarii directe la EURO 2020, zvonurile ca selectionerul Cosmin Contra ar urma sa fie demis nu au intarziat sa apara.

Cosmin Contra, out de la nationala? Cu cine ar fi inceput FRF negocierile pentru postul de selectioner

Toate indiciile, din acest moment, arata ca Federatia Romana de Fotbal va incheia colaborarea cu selectionerul Cosmin Contra, dupa meciul cu Spania 0-2), ultimul din campania de calificari a EURO 2020.

Razvan Burleanu: O decizie finala in privinta stafului tehnic va fi luata in maximum 3 saptamani Noi romanii avem problemele noastre, dar nu suntem rasisti

Presedintele FRF, Razvan Burleanu, a declarat, sambata, ca o decizie finala in privinta stafului tehnic va fi luata in maximum 3 saptamani, contractul selectionerului Cosmin Contra urmand sa expire in luna decembrie.

Cosmin Contra: Trebuie sa fim mult mai pregatiti in martie. O discutie despre viitor, probabil spre sfarsitul saptamanii viitoare

Selectionerul Cosmin Contra a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca se asteapta la o reactie din partea jucatorilor la meciul cu Spania, dupa esecul cu Suedia. El nu a dorit sa discute despre viitorul sau cu Razvan Burlanu, precizand ca probabil o intrevedere va avea loc la sfasitul saptamanii viitoare.

Cosmin Contra: Ne-a batut o echipa net superioara. Ce spune despre demisie

Selectionerul Cosmin Contra a vorbit dupa infrangerea cu Suedia, meci care a consfintit ratarea calificarii la preliminariile EURO 2020 prin preliminariile clasice.

Meciul Romania Suedia decide soarta lui Cosmin Contra la echipa nationala. Miza e uriasa

Romania Suedia este meciul care decide soarta lui Cosmin Contra la echipa nationala. Selectionerul trebuie sa ii motiveze pe tricolori sa castige partida cu nordicii, apoi sa obtina un punct in deplasarea din Spania pentru a se califica la Euro 2020. in caz contrar, Federatia Romana de Fotbal FRF) ar putea renunta la serviciile .

Cosmin Contra a plecat singur de la stadion

Selectionerul Cosmin Contra n-a mai fost asteptat de autocarul nationalei Romaniei si a fost nevoit sa plece singur de la Arena Nationala.

Acuzatii de rasism, inainte de Romania Suedia. Cosmin Contra a luat atitudine imediat

Nationala de fotbal a Romaniei isi va da intalnire in aceasta seara cu echipa Suediei, pe Arena Nationala din Capitala. La ora 21:45, cele doua echipe din Grupa F vor incepe meciul decisiv pentru calificarea la EURO 2020. Data fiind situatia incordata dinaintea marelui eveniment, nu lipsesc presiunile dinaintea partidei. S-au aruncat replici dure astazi, .

Cosmin Contra: E clar ca suedezii ne desconsidera

Selectionerul Cosmin Contra a spus la conferinta de presa dinaintea meciului cu Suedia ca decizia adversarilor de a-si prezenta deja echipamentul pentru EURO 2020 este una jignitoare si ofensatoare la adresa Romaniei.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1959 seconds )