Libnet.ro
UNICEF

19:30

Suedezul Isak ii distruge pe romanii care l-au huiduit din cauza culorii pielii: Cum i-a catalogat intr-o declaratie acida

Adevărul Adevărul,
Suedezul Isak ii distruge pe romanii care l-au huiduit din cauza culorii pielii: Cum i-a catalogat intr-o declaratie acida

Presa internationala e plina, astazi, de relatarile despre cele intamplate pe Arena Nationala, incidentul fiind atat de grav, incat aproape ca a umbrit rezultatul final al meciului si calificarea Suediei. continuă pe Adevărul

Anunt ingrijorator pentru romanii care vor sa isi cumpere o casa! Ce se intampla cu preturile

Sunt imobile scoase la vanzare cu anii si nu le cumpara nimeni. Pe buna dreptate, caci, dupa ce timp de mai bine de 10 ani, preturile pe piata imobiliara au scazut continuu, in urmatoarele luni, se anunta dezastrul. Veste ingrijoratoare pentru romanii care vor sa cunoasca termenul de acasa. Anunt pentru romanii care vor sa .

Abia acum s-a aflat! Romanii care castigau de trei ori mai multi bani decat Nicolae Ceausescu inainte de 1989

Acestia erau romanii care castigau mai multi bani decat Nicolae Ceausescu! inca din perioada de pana in 89 acestia castigau sume foarte mari, mai ales cand era vorba de echipele importante din.

Suma uriasa trimisa in tara de romanii care muncesc in strainatate

Sumauriasa trimisa in tara de romanii care muncesc in strainatate. Acestia au trimis in Romania anul trecut peste 2,7 miliarde de euro, ceea ce ne claseaza pe locul doi in Europa la acest.

VIDEO Momentul oribil in care suedezul Isak a fost huiduit din cauza culorii pielii: Ce au spus comentatorii Pro TV

Partida Romania - Suedia de vineri seara a furnizat scene cumplite care ne demonstreaza, inca o data ca, bagand mizeria pe sub pres, nu facem altceva decat sa avem probleme tot mai mari.

Romanii pierd luni de zile din viata din cauza poluarii. Ce anume ne scade durata de viata si cu cat

Romanii pierd opt luni din viata din cauza poluarii, o statistica ce pune tara noastra peste media Uniunii Europene, arataLibertatea. ro, care citeaza un raport al Lancet Countdown Raportul, care.

Francezii i-au arestat pe jefuitorii acrobati, romanii care au speriat Europa cu loviturile lor spectaculoase

Jandarmii francezi au arestat zece romani acuzati ca au jefuit camioane din mers, printr-o metoda spectaculoasa. Urcat pe o masina care urmarea camionul, unul dintre ei forta usile. Apoi, o duba cu o trapa.

Raport cutremurator: Romanii pierd opt luni din viata din cauza poluarii. Ce ne asteapta

Romania se afla printre tarile in care oamenii pierd opt luni din viata din cauza poluarii, peste media europeana, arata un studiu Lancet Countdown, care analizeaza impactul schimbarilor climatice si al.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )