Libnet.ro
UNICEF

08:15

FOTO I-a revenit zambetul pe buze: Simona Halep s-a antrenat normal si s-a reunit cu Darren Cahill

Adevărul Adevărul,
FOTO I-a revenit zambetul pe buze: Simona Halep s-a antrenat normal si s-a reunit cu Darren Cahill

Simona Halep pare a fi trecut peste accidentarea la spate suferita inaintea turneului de la Wuhan si care a chinuit-o in meciul cu Cibulkova. continuă pe Adevărul

WTA Wuhan: Simona Halep vs Dominika Cibulkova 0-6, 5-7 / Halep, eliminare prematura - Probleme la spate si la coapsa stnga

Simona Halep a fost vizitata de patru ori de trainerul competitiei de la Wuhan pe durata partidei cu Dominika Cibulkova, fiind destule momente in primul set in care slovaca se uita lung peste fileu pentru a vedea daca adversara va abandona sau nu. Dupa un 6-0 scurt admininstrat de Dominika, Simona a dat semne de viata, a revenit de la 0-2, a servit la 5-4 pentru a trimite partida in set decisiv, insa pana la urma Cibulkova a avut castig de cauza, 7-5. Liderul mondial paraseste turneul Premier 5 in turul al doilea, la fel ca in 2017.

Simona Halep eliminata de Dominika Cibulkova la Wuhan

Simona Halep a revenit, marti, pe teren in turul 2 la Wuhan contra slovacei Dominika Cibulkova si a fost invinsa dupa un meci de doua seturi, cu 6-0, 7-5.

CADOU EMOTIONANT pentru Simona Halep, de ziua liderului WTA (FOTO, VIDEO)

Simona Halep a primit un cadou neasteptat joi, cu ocazia implinirii varstei de 27 de ani. WTA a publicat pe Facebook un filmulet cu momente emotionate si amuzante cu actualul lider mondial. Bucura-te de ziua t.

FOTO Cum a sarbatorit Simona Halep implinirea varstei de 27 de ani si pe cine a avut alaturi departe de casa

Simona Halep a implinit astazi 27 de ani, cea mai buna jucatoare de tenis a lumii fiind departe de familie si apropiati.

Scandal in TENIS! SIMONA HALEP a lovit-o pe SERENA WILLIAMS! Decizia care arunca TOTUL iN AER

Simona Halep nu ii da castig de cauza Serenei Williams in scandalul de la US Open care a socat lumea tenisului. Liderul WTA a precizat ca nu exista nicio diferenta intre regulile pentru barbati si ce.

Simona Halep - Dominika Cibulkova ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT de la Wuhan. Romanca are emotii la revenirea pe teren

Simona Halep - Dominika Cibulkova ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT. Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, si-a confirmat participarea la turneul Kremlin Cup de la Moscova, care va avea loc.

SIMONA HALEP, anuta DECIZIA MOMENTULUI in tenis, inainte de TURNEUL ANULUI! Are un loc special in inima mea

Simona Halep AanunTat ca a decis sa participe la Turneul de la Moscova, desfasurat in perioada 15-20 octombrie, in ciuda faptului ca Turneul Campioanelor va avea startul pe 21 octombrie. Am castigat titlul la.

SIMONA HALEP anunta DECIZIA MOMENTULUI in tenis, inainte de TURNEUL ANULUI! Are un loc special in inima mea

Simona Halep AanunTat ca a decis sa participe la Turneul de la Moscova, desfasurat in perioada 15-20 octombrie, in ciuda faptului ca Turneul Campioanelor va avea startul pe 21 octombrie. Am castigat titlul la.

WTA Wuhan: Simona Halep vs Dominika Cibulkova (n jurul orei 16:00) / Simona, fara set cstigat pe hard n fata slovacei

Dominika Cibulkova este o nuca tare pentru Simona Halep, cu atat mai mult daca ne uitam la partidele jucate pe hard slovaca conduce cu 3-0 la acest capitol). Meciul din turul doi de la Wuhan Premier 5) va fi in direct pe Digisport si LiveText pe HotNews. ro.

Ce tort a primit Simona Halep cand a implinit 27 de ani

Simona Halep, cea mai valoroasa jucatoare de tenis a lumii, a implinit 27 de ani. Simona a petrecut dupa-amiaza cu cei trei componenti ai echipei, Teo Cercel, Andrei Cristofor si nou integratul in grup.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2505 seconds )