Libnet.ro
UNICEF

05:30

CE Handbal (f): Bianca Bazaliu, convocata n locul Cristinei Neagu n lotul Romniei

Hotnews Hotnews,
 CE Handbal (f): Bianca Bazaliu, convocata n locul Cristinei Neagu n lotul Romniei

Handablista Bianca Bazaliu a fost convocata de staful echipei nationale a Romaniei pentru ultimele meciuri din cadrul Campionatului European din Franta, dupa accidentarea suferita de Cristina Neagu. continuă pe Hotnews

Bianca Bazaliu a ajuns in cantonamentul Romaniei de la Paris. Ce mare semn de intrebare are Martin Ambros in privinta inlocuitoarei Cristinei Neagu

Bianca Bazaliu, tanara jucatoare de 21 de ani chemata de urgenta in Franta pentru a o inlocui pe Cristina Neagu in lotul echipei nationale de handbal, a ajuns in cantonamentul de la Paris si se antreneaza alaturi de celelalte tricolore.

Cosmarul rusoaicelor: Motivul pentru care Bianca Bazaliu a fost chemata de urgenta la Paris. Ea poate fi arma secreta a Romaniei

Bianca Bazaliu e jucatoarea chemata in lotul Romaniei, dupa accidentarea suferita de Cristina Neagu. Interul stanga de la CSM Bucuresti stie cum e sa invingi Rusia!.

Este un geniu ciudat! Povestea vietii Cristinei Neagu si explicatia asemanarii ei cu Hagi, Nadia si Ilie Nastase

Povestea handbalistei Cristinei Neagu, de trei ori cea mai buna jucatoare a lumii, a inceput acum 20 ani, la Clubul sportiv Scolar nr. 5 din Bucuresti.

DigiSport: Ce au scris maghiarii dupa accidentarea horror a Cristinei Neagu din meciul direct

Presa maghiara trateaza pe larg accidentarea Cristinei Neagu. Programul mult prea incarcat e principala cauza pentru problemele de sanatate avute de sportivele prezente la Campionatul European.

DigiSport: Ce au scris maghiarii dupa accidentarea Cristinei Neagu din meciul direct

Presa maghiara trateaza pe larg accidentarea Cristinei Neagu. Programul mult prea incarcat e principala cauza pentru problemele de sanatate avute de sportivele prezente la Campionatul European.

Prima reactie a Cristinei Neagu la iesirea din spital. Ce a declarat cea mai buna handbalista a Romaniei despre accidentarea pe care a suferit-o

Romania s-a calificat in semifinalele campionatului European de handbal, dar va trebui sa se descurce fara Cristina Neagu, accidentata in meciul cu Ungaria.

incepe calvarul Cristinei Neagu: De ce exista riscul sa-si incheie cariera. Fostul medic al nationalei a explicat situatia

Cristina Neagu 30 de ani) a suferit o accidentare care, din pacate, a distrus carierele unor sportivi de performanta.

Care este starea de sanatate a Cristinei Neagu si ce sanse are sa mai joace la Europene

Cristina Neagu, cea mai buna handbalista a lumii a suferit o accidentare grava miercuri, iar sansele ca ea sa revina curand pe teren sunt foarte mici.

FOTO Imagini de cosmar! Cum i-a fugit piciorul Cristinei Neagu in momentul accidentarii din meciul cu Ungaria

Romania a pierdut meciul cu Ungaria, ultimul din Grupa II Principala de la Campionatul European, dar dincolo de asta a pierdut-o si pe Cristina Neagu.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )