Libnet.ro
UNICEF

11:45

Prima reactie a Simonei Halep dupa calificarea in semifinale la Madrid: inca sunt pe antibiotice

Antena3 Antena3,
Prima reactie a Simonei Halep dupa calificarea in semifinale la Madrid: inca sunt pe antibiotice

Simona Halep a declarat, joi, dupa victoria cu Ashleigh Barty, din sferturile de finala ale Madrid Open, ca nu este vindecata dupa raceala suferita. Sunt inca pe antibiotice, nu e usor pentru mine sa. continuă pe Antena3

Prima reactie a lui Iohannis dupa ce Dancila a anuntat OUG pe referendum: Sper sa se abtina

Presedintele Klaus Iohannis a avut o prima reactie dupa ce Dancila a anuntat OUG privind referendumul pe justitie. Daca actul normativ trece in forma propusa, atunci seful statului va fi redus la tacere pe toata durata campaniei. Klaus Iohannis a reactionat dupa ce a aflat ca Guvernul se pregateste sa-i interzica sa se implice in [] .

Prima reactie a Printului Harry, dupa ce Meghan Markle a nascut: ce spune despre numele mostenitorului

Printul Harry a avut o prima reactie dupa ce sotia sa, Meghan Markle, a nascut un baietel. El a stat de vorba cu jurnalistii imediat dupa nasterea copilului sau. Printul Harry a declarat, luni, imediat dupa nasterea primului sau copil, ca este cea mai frumoasa experienta pe care a trait-o vreodata. Vizibil emotionat, el s-a [] .

Prima reactie a Simonei dupa calificarea in sferturi la Madrid. Ce spune despre jucatoarea careia i-a administrat un 12-0

Simona Halep a invins-o, miercuri, cu scorul de 6-0, 6-0, pe jucatoarea Viktoria Kuzmova din Slovacia, 20 de ani, dupa un meci care a durat 44 de minute si in care romanca a pierdut doar 12 puncte.

WTA Madrid: Belinda Bencic o invinge pe Naomi Osaka si va fi adversara Simonei Halep in semifinale

Naomi Osaka a condus cu 5-3 in setul decisiv al partidei cu Belinda Bencic Elvetia, 18 WTA), insa nu a reusit sa inchida partida. Mai mult decat atat, nipona a cedat urmatoarele patru game-uri si a fost eliminata in sferturile de la Madrid 6-3, 2-6, 5-7). Bencic va fi adversara Simonei Halep in semifinalele turneului Premier Mandatory de la Caja Magica.

Ashleigh Barty: Sunt mandra ca i-am pus probleme Simonei Halep

Ashleigh Barty a fost eliminata in sferturile de la Madrid, australianca fiind depasita in doua seturi, scor 7-5, 7-5, de Simona Halep. La finalul disputei, Barty s-a declarat multumita ca a putut sa ii puna probleme Simonei, cunoscuta fiind constanta jucatoarei noastre pe zgura.

Simona Halep ajunge in semifinale la Madrid

Pentru a patra oara in cariera Simona Halep va disputa semifinala turneului WTA Premier Mandatory de la Madrid, competitie pe care a castigat-o de doua ori in cariera. Halep a invins-o in doua seturi, joi, pe Ashleigh Barty din Australia, locul 9 WTA, cu 7-5, 7-5.

Simona Halep ajunge in semifinale la Madrid: In continuare iau antibiotic

Pentru a patra oara in cariera Simona Halep va disputa semifinala turneului WTA Premier Mandatory de la Madrid, competitie pe care a castigat-o de doua ori in cariera. Halep a invins-o in doua seturi, joi, pe Ashleigh Barty din Australia, locul 9 WTA, cu 7-5, 7-5.

WTA Madrid: Ashleigh Barty, adversara Simonei Halep din sferturi

Ashleigh Barty 9 WTA) a invins-o pe Yulia Putintseva 43 WTA, Kazahstan) si s-a calificat in sferturile turneului Premier Mandatory de la Madrid, faza a competitiei unde o va intalni pe Simona Halep a treia favorita a intrecerii).

Incident rar intalnit la meciul Simonei Halep din turul I la Madrid! Ce s-a intamplat pe arena din capitala Spaniei

Imona Halep a trecut in doua seturi de Margarita Gasparyan, din Rusia, si s-a calificat in turul al doilea la Madrid.

Simona Halep, dupa victoria cu Ashleigh Barty: inca iau antibiotice, nu e usor sa joc. E un turneu special pentru mine

Racita inainte de startul turneului de la Madrid, Simona Halep a precizat la finalul victoriei cu Ashleigh Barty 7-5, 7-5) ca nu ii este usor sa joace tinand cont de faptul ca inca ia antibiotice. Dupa succesul cu australianca si calificarea in semifinalele de la Madrid, Simona va reveni pe locul doi in clasamentul WTA de saptamana viitoare.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2465 seconds )