Libnet.ro
UNICEF

08:45

S-a prabusit clasamentul pentru Simona Halep

Online Sport Online Sport,
S-a prabusit clasamentul pentru Simona Halep

Eliminarea suferita in sferturi la Roland Garros are consecinte immediate pentru Simona Halep in clasamentul mondial WTA. continuă pe Online Sport

Test inedit pentru Simona Halep la Roland Garros! Raspunsul sportivei noastre cand a fost pusa sa recunoasca o fotografie cu Muzeul Luvru: Piramide (VIDEO)

Simona Halep a fost supusa unui test de echipa de marketing a turneului Roland Garros, fiind invitata Bonjour La France, acolo unde fost intrebata despre mai multe lucruri din domenii ce au legatura cu.

Un nou succes pentru Simona Halep. A reusit cea mai frumoasa lovitura a lunii mai in circuitul WTA

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul trei mondial, a castigat ancheta pentru cea mai frumoasa lovitura a lunii mai in circuitul profesionist feminin, a anuntat, miercuri,.

VIDEO Record personal pentru Simona Halep! Romanca este singura jucatoare din lume care a reusit asta in 2019

Simona Halep va juca zi in sferturile de finala ale turneului de la Rland Garros, dupa ce meciurile de ieri au fost amanate din cauza ploii.

Dezastru pentru Simona Halep: A fost invinsa in sferturile de la Roland Garros de o jucatoare de 17 ani si pica pana pe locul 8 in clasamentul mondial

Zi neagra pentru Simona Halep la Roland Garros! Romanca a fost invinsa in mod clar in sferturile de finala de americana Amanda Anisimova, sportiva de doar 17 ani. intr-un meci ce a tinut doar o ora si.

Simona Halep coboara pana pe locul 8 in clasamentul WTA, dupa ce a fost eliminata in sferturi la Roland Garros

Simona Halep, campioana in 2018 la Roland Garros, a fost eliminata de tanara Amanda Anisimova 17 ani, 51 WTA) in sferturile competitiei, scor 6-2, 6-4 si va cobori pana pe pozitia a opta in clasamentul WTA. Simona a reusit sa apere doar 430 din cele 2000 de puncte castigate anul trecut la Grand Slam-ul din Paris.

Halep, prabusire in clasamentul mondial: Simona plateste scump eliminarea de la Paris! N-a mai fost atat de jos din 2017

Simona Halep a parasit French Open 2019 in sferturi, ceea ce inseamna ca romanca a pierdut 1. 570 de puncte in ierarhia WTA.

Simona Halep joaca in optimi la Roland Garros. Cine este Iga Swiatek, adversara Simonei

Simona Halep joaca in optimile de finala de la Roland Garros, luni, 3 iunie, de la ora 18:30. in aceasta faza a competitiei, numarul 3 mondial se va duela cu Iga Swiatek, locul 104 in clasamentul WTA. Sportiva din Polonia are doar 18 ani si a marturisit ca unul dintre visurile ei este sa joace [] .

Roland Garros: Simona Halep vs Amanda Anisimova 2-6, 4-6 / Campioana en-titre, eliminata in sferturi de o jucatoare de 17 ani in plina ascensiune: Simona, pe locul 8 in clasamentul WTA

Simona Halep, campioana a editiei din 2018 a Grand Slam-ului de la Paris, a fost eliminata in sferturile de finala de Amanda Anisimova 51 WTA). Jucatoarea in varsta de doar 17 ani s-a impus cu 6-2, 6-4, dupa doar o ora si opt minute de joc. Americanca a prestat un joc foarte bun, a fost agresiva de la primul pana la ultimul punct, a avut o precizie extraordinara si a profitat de pasivitatea Simonei, care a riscat in prea putine momente ale partidei.

Simona Halep si Amanda Anisimova, in sferturile de finala de la Roland Garros. La ce ora se joaca meciul

Simona Halep isi continua drumul spre finala turneului Roland Garros. Sportiva romanca va juca, miercuri, impotriva jucatoarei Amanda Anisimova, in sferturile de finala de la Roland Garros. Simona Halep s-a calificat in sferturi dupa ce a invins-o extrem de lejer pe Iga Swiatek, locul 104 WTA. Greul, insa, de abia acum incepe pentru sportiva romanca.

Cati bani a castigat Simona Halep la Roland Garros. A pierdut sume fabuloase, dar nici castigul nu e de neglijat

Simona Halep a fost invinsa in sferturile de finala ale turneului de la Roland Garros si a ratat ocazia de a castiga o suma fabuloasa. Nu se poate plange insa nici cu ce a incasat pana acum. Pentru traseul pana in sferturi, constanteanca s-a ales cu un cec in valoare de 415. 000 de euro. Simona [] .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )