Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep SURPRINDE din nou! Unde si-a petrecut a doua tenismena a lumii prima zi de VACANTA... (VIDEO)

B1 B1,
Simona Halep SURPRINDE din nou! Unde si-a petrecut a doua tenismena a lumii prima zi de VACANTA... (VIDEO)

Simona Halep 27 de ani) s-a retras din turneul de la Stuttgart acuzand o accidentare suferita la sold, in timpul semifinalei de Fed Cup in care a fost la cateva ghemuri distanta de a bate selectionata. continuă pe B1

Simona Halep se retrage din turneul de la Stuttgart

Numarul 2 mondial, Simona Halep, a anuntat ca nu va participa la turneul pe zgura de la Stuttgart, Germania, dupa ce in weekend a jucat trei meciuri pentru Romania in semifinala de Fed Cup pierduta in fata.

Simona Halep joaca direct in turul 2 la Stuttgart. Posibila adversara

Dupa semifinala Fed Cup contra Frantei, unde a adus cele doua puncte ale Romaniei, Simona Halep revine in circuitul WTA la Stuttgart.

Simona Halep a revenit in Romania, s-a suparat si a plecat in timpul interviului de pe aeroportul Otopeni

Simona Halep 27 de ani, locul 2 WTA) a revenit azi in tara, dupa ce s-a retras de la turneul de la Stuttgart. Pe aeroportul Otopeni,Simona Halepa apucat sa vorbeasca un pic despre accidentarea din.

BOMBA mondena EXPLODEAZA: Da, e vorba de SMILEY si SIMONA HALEP! (FOTO)

Smiley a postat o fotografie in care apare alaturi de Simona Halep. Fanii s-au aratat extrem de incantati si aprecierile au curs valuri. in plus, imaginea a strans un numar impresionant de.

Simona Halep, despre comparatia cu Naomi Osaka: Eu nu m-am chinuit dupa ce am devenit numarul unu in clasamentul mondial

Simona Halep se mentine pe locul 2, cu 5. 782 puncte, in clasamentul WTA, ierarhia fiind condusa in continuare de Naomi Osaka 5. 967 de puncte). Jurnalistii nemti de la Eurosport au facut o comparatie intre cele doua tenismene, dar romanca i-a contrazis: Eu nu m-am chinuit dupa ce am devenit numarul unu in clasamentul mondial.

Simona Halep, la un meci sa piarda locul 2 in clasamentul mondial! Cine o poate detrona si in ce conditii

Simona Halep nu participa la niciun turneu saptamana aceasta, ea resimtindu-se dupa efortul colosal depus la Fed Cup.

Simona Halep a revenit in tara: Sunt obosita

Jucatoarea Simona Halep a revenit, miercuri, in tara dupa ce a participat la meciul cu Franta din semifinalele Fed Cup, apoi a facut o escala la Stuttgart doar pentru a-si anunta abandonul.

Simona Halep s-a suparat la revenirea in tara. De ce a intors spatele si a plecat nervoasa de la aeroport

Simona Halep nu va juca la turneul de la Stuttgart, acuzand o accentuata stare de oboseala dupa maratonul de la Fed Cup.

SE RETRAGE din echipa de FED CUP!? Simona Halep, raspunsul care pune pe jar o TARA iNTREAGA

Simona Halep este foarte afectata de infrangerea din Fed Cup si, la 48 de ore distanta de esecul cu Franta, a pus la indoiala viitorul sau sub tricolor, raspunzand evaziv referitor la o noua.

Simona Halep s-a retras din turneul de la Stuttgart

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, s-a retras, marti, din turneul de la Stuttgart, din cauza unei accidentari la coapsa stanga, potrivit site-ului WTA.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )