Libnet.ro
UNICEF

08:00

Gemenii ucraineni Alekseenko, suspendati pe viata din tenis pentru trucarea unor meciuri dinRomnia, Rusia, Germania si Turcia

Hotnews Hotnews,
 Gemenii ucraineni Alekseenko, suspendati pe viata din tenis pentru trucarea unor meciuri dinRomnia, Rusia, Germania si Turcia

Fratii gemeni ucraineni Gleb si Vadim Alekseenko au fost suspendati pe viata din tenis si amendati fiecare cu cate 250. 000 de dolari, pentru mai multe trucari de meciuri, printre care si la turnee din Romania, a anuntat, luni, Unitatea pentru Integritatea Tenisului TIU), citata de Reuters. continuă pe Hotnews

Toamna calduroasa. MihaiVoropchievici, prognoza meteo din batrani pentru luna octombrie: Ploaia vine pe 24

MihaiVoropchievicia prezentat prognoza meteo din batrani pentru luna octombrie. intre 14 octombrie si 22 octombrie e vreme buna, dar cu ceva vant. Pe 23 vremea prezinta tendinte de.

Cine sunt cei doijucatori de tenis suspendati pe viata pentru ca au pariat pe meciuri disputate in Romania

Tennis Integrity Unit, organiziatia care lupta impotriva trisorilor sau pariorilor din tenis, a descoperit alti doi jucatori care au calcat pe bec.

Oferta din Europa pentru Usain Bolt

Cele doua goluri marcate pentru echipa la care evolueaza in Australia i-au deschis fostului atlet jamaican Usain Bolt calea spre un contract in Europa.

Semnal-cheie din Israel pentru Iohannis si Guvern. Benjamin Netanyahu amana din nou vizita in Romania

Ambasada Israelului la Bucuresti confirma faptul ca premierul Benjamin Netanyahu si-a amanat pentru a doua oara vizita in Romania. Dupa celebra iesire a lui Klaus Iohannis in care vorbea despre.

VIDEO Fara limite - Mohamed Salah, gol direct din corner pentru nationala Egiptului

Mohamed Salah a inscris un gol din corner in meciul castigat de nationala Egiptului, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 4-1, in fata reprezentativei din eSwatini fosta Swaziland), in preliminariile Cupei Africii pe Natiuni.

Politic show: Cursa din PNL pentru europarlamentare, o afacere ntre barbati. Cine sunt cele mai cunoscute femei care vor la Bruxelles; Dragnea si-a aniversat trei ani la conducerea PSD, alaturi de Shhaideh, Stanescu si Teodorovici. Membrii partidului: Li

Popescu: E un semn foarte rau pentru Dragnea. BOR face rar astfel de gesturi. Reprezentantii Patriarhiei Bisericii Ortodoxe si cei ai Arhidiecezei Romano-Catolice au o. in ce conditii ar colabora Ponta cu PSD. Victor Ponta a afirmat, intr-o conferinta de presa, la Iasi, ca este intrebat mereu daca se intoarce in PSD, in cazul in care.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2406 seconds )